Thursday 17 June 2010

Χρυσή... αποβολή!!!

Μπορούμε και οφείλουμε να το χαρούμε και να το γιορτάσουμε! Πρώτη νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο!!!!!

Ας μην γελιόμαστε όμως!!

Χρειάστηκε ο από μηχανής Θεός - ανώριμος Νιγηριανός να δεχτεί μια χαζή κόκκινη κάρτα για να... ξυπνήσει από τον λήθαργο ο Herr Otto και να παίξει επιτέλους για τη νίκη... με ένα ορθολογικό σχήμα!!

Σε Μουντιάλ είμαστε! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... αρνούμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε ορθολογικά να κερδίσουμε (και όχι να αμυνθούμε και να προσπαθήσουμε να κλάψουμε την νίκη!)

Η αποβολή ήταν δώρο Θεού και ταυτόχρονα στέρησε από τον Ρεχάγκελ κάθε δικαιολογία: έπρεπε να ρισκάρει, το έκανε και ανταμείφθηκε!

Να γιορτάσουμε ναι, αλλά να πάρουμε και τα μαθήματα μας για την συνέχεια...

2 comments:

  1. Λοιπόν , είσαι εμπαθής , κολλημένος , και μίζερος. Δηλαδή αντι να αναγνωρίσεις ότι έκανες λάθος , προσπαθείς να μειώσης την επιτυχία του άλλου τώρα που σου βούλωσε το στόμα. Για σένα είπε ο Τορό αυτά που είπε . Για σένα κιάλλους ξερόλες μαλάκες σαν και σένα .

    ReplyDelete
  2. ΟΚ μεγάλε, οτι πεις εσύ - ο Όττο έχει φτιάξει μια ομάδα πραγματική πανδαισία ουσίας και θεάματος που όμοια της δεν έχει ματαξαναδεί ο πλανήτης αυτός!

    Φχαριστημένος;;

    Στα σοβαρά τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί το να κάνεις κριτική ισοδυναμεί με... εθνική προδοσία! Η Εθνική δεν βλεπόταν στο πρώτο ματς (με μεγάλη ευθύνη και του προπονητή) και με την Νιγηρία πελαγοδρομούσε μέχρι την αποβολή (που όμως, ως deus ex machina, τον οδήγησε στις μετέπειτα σωστές, επιβεβλημένες και ορθολογικές κινήσεις). Αν εσύ δεν το βλέπεις αυτό (ή δεν θες να το δεις), οκ, δικαίωμα σου, όπως και δικό μου όμως να γράφω αυτά που βλέπω!

    ΥΓ. Οι (επιθετικοί και προσβλητικοί) χαρακτηρισμοί σου είναι απολύτως απαραίτητοι για να κάνεις κάποιο σχόλιο;; Αν όχι, τότε θα μπορούσα να σου ζητήσω να αποφεύγονται; Ευχαριστώ.

    ReplyDelete