Monday 7 June 2010

Άλλα ντ' άλλα...

«Υπήρχαν αρκετές καλές στιγμές μέσα στη χρονιά κι ελπίζω να έχετε μάθει κάτι. Κανείς, ο οποίος θέλει να φτάσει ψηλά, δεν δουλεύει χωρίς πίεση. Είστε μισό βήμα πριν την κορυφή, ίσως και να ‘στε και στην κορυφή, αλλά είστε καλοί με τον εαυτό σας.

Η ζωή είναι δική σας και πρέπει να πάρετε τα καλύτερα ως μπασκετμπολίστες και ως άνθρωποι. Για να πάρετε αυτό που τους χαρίσαμε φέτος, πρέπει να μάθετε να μη θυμώνετε, κι αυτό που εσάς σας στενοχωρεί να μην το κάνετε στον διπλανό σας. Το κυριότερο είναι να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

Είμαι χαρούμενος που είμαι στην παρέα σας, κάθε μέρα μαθαίνω κάτι, κι από σας έμαθα πολλά. Πιστεύω πολύ σε σας, αλλά επειδή έχετε ταλέντο παρασύρεστε εύκολα. Καλή ξεκούραση, σκεφτείτε και γίνετε καλύτεροι. Μη σταματάτε να δουλεύετε το μυαλό σας και το σώμα σας. Η επόμενη μέρα είναι καλύτερη από τη χτεσινή».


Σχόλια: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη μου φαίνεται... Εκτός κι αν εσείς μπορείτε να βγάλετε κάποιο νόημα από τις... ασυναρτησίες του δράκου στο αποχαιρετιστήριο (;;;) γεύμα με τους παίκτες...

No comments:

Post a Comment