Friday 18 June 2010

Ξανά στο προσκήνιο ο... Έκτορας (!!!)

Επιτρέψτε μου να μείνω λίγο ακόμα στα του μπάσκετ, γιατί αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον και επιπλέον αποδεικνύουν κάποια πραγματάκια τα οποία πολύ καιρό πριν είχα επισημάνει σε αυτό εδώ το blog και μάλιστα είχα κατηγορηθεί έντονα γι αυτά...

Όσοι με διαβάζουν τακτικά θα ξέρουν την άποψη μου για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και οι περισσότεροι θα θυμάστε το πόσο έντονα, πεισματικά και απόλυτα είχα υποστηρίξει πέρισυ το καλοκαίρι την ανάγκη να επωφεληθούμε της συγκυρίας και να υπογράψουμε με τον Έτορε Μεσίνα, που έφευγε από την ΤΣΣΚΑ και έψαχνε για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του!

Κάτι που φυσικά δεν έγινε, γιατί οι Αγγελόπουλοι και ο Γιαννάκης είχαν πλάνο, έχτιζαν κάτι μεγάλο, σε σωστές και καλά σχεδιασμένες βάσεις, που την χρόνια που μας πέρασε θα απέφερε τα αναμενόμενα! Χαχα, καλό ε;

Τίποτα φυσικά από όλα αυτά δεν έγινε, όπως αποδείχτηκε στην πράξη (και όπως φώναζα ένα ολόκληρο καλοκαίρι), και δυστυχώς είμαστε πάλι στην αρχή! Ναι στην αρχή!! Ψάχνουμε για προπονητή! Ψάχνουμε για οδηγό, ψαχνουμε για σκηνοθέτη, αυτήν την φορά κάποιον με την απαιτούμενη εμπειρία και ένα ξεκάθαρο όραμα για την ομάδα!

Με μια διάφορα όμως: ο Μεσίνα φέτος το καλοκαίρι δεν είναι ελεύθερος όπως ήταν πέρυσι! Κι έτσι κάτι που θα ήταν τόσο απλό πέρυσι, φέτος μοιάζει με γρίφο για δυνατούς λύτες!

Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν τελικά οι Αγγελόπουλοι, αλλά οι συζητήσεις και οι διαρροές για Μεσίνα μόνο ένα πικρό χαμόγελο αφήνουν στο στόμα μου: πικρό χαμόγελο για την ευκαιρία που χάθηκε πέρυσι στον βωμό της επιμονής στην... υπομονή του Μπαναώτη!!

ΥΓ. Είχα υποσχεθεί να μιλήσω συνολικά για την 3ετία του δράκου όταν τελείωνε το πρωτάθλημα.. Δεν θα το κάνω τελικά, από σεβασμό και μόνο στον... ΕΣΑΚΕ, που φέτος δεν τον έβγαλε ούτε καν στην πρώτη 8αδα των καλύτερων προπονητών!!!

No comments:

Post a Comment