Friday 4 June 2010

Τέτοιες συμπεριφορές και απόψεις...

...φέρανε τον Ολυμπιακό εδώ που τον φέρανε!

http://www.sport-fm.gr/article/276498

Την προσέξατε την τελευταία παράγραφο της δήλωσης του Βαλβέρδε; «Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που εξέλαβα όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω και εύχομαι στο κοντινό μέλλον να επιστρέψω με έργα όλη την αγάπη και την στοργή που με περιέβαλαν όλο αυτό τον καιρό».

Για κάτσε ρε αδελφέ, πως θα την επιστρέψει με έργα όλη την αγάπη και την στοργή, με την οποία τον περιέβαλε όλο αυτό τον καιρό ο κόσμος; Είναι σαφές ότι εννοεί πως κάποια άλλη στιγμή ελπίζει και εύχεται να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Κρατάει ανοιχτή την πόρτα, δηλαδή.

Ε, μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορώ να γράψω διάφορα παίρνοντας αφορμή αυτό το κομμάτι της δήλωσης. Πλάκα δεν θα είχε, να μίλησε ο Μαρινάκης με τον Βαλβέρδε και να του είπε, «μίστερ, κάτσε στα αβγά σου τώρα και θα σε πάρω εγώ στον Ολυμπιακό, όταν αναλάβω».

Πλάκα κάνω, αλλά αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, τι θα έκανε ο Βαλβέρδε, ξέροντας ότι ο Μαρινάκης είχε προσφέρει εγγράφως δύο εκ. Ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον φέρει ως προπονητή; Κι ακόμη ότι ο Πειραιώτης εφοπλιστής έχει προτείνει στον Κόκκαλη να βάλει 50 εκ. Ευρώ για την ομάδα, παίρνοντας την ΠΑΕ;

Να σας πω εγώ τι θα έκανε. Θα έλεγε, «όπα εδώ είμαστε. Σιγά μην πάω εγώ τώρα. Τα 52 εκατομμύρια θα περιμένω». Όχι στον Ολυμπιακό δεν θα ερχόταν, αλλά ούτε σε καμία ισπανική ομάδα δεν θα πήγαινε…

Σχόλιο: Είχα πει με το που βγήκε η ανακοίνωση του Ernesto πως τώρα θα αρχίσουν οι διαρροές περί αχαριστίας, περί λιγόψυχων, περί δήθεν Ολυμπιακάρων και περί μέτριων προπονητών με υπερβολικές απαιτήσεις!
Ο Νικόλακοπουλος το πάει ένα βήμα παραπέρα και ανακαλύπτει και θεωρίες συνομωσίας, με - προφανή - διπλό στόχο: και να μειώσει την προσωπικότητα του Ernesto (όσα δεν φτάνει η αλεπού..) και να "δείξει" τον Μαρινάκη ως τον ηθικό υπαίτιο της άρνησής του..
Ωραία δημοσιογραφία...

No comments:

Post a Comment