Wednesday 2 June 2010

Ernesto: Κύριος και στο όχι!!

Ε, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις... Δεν μπορείς από την μια να εξουσιοδοτείς τον manager σου να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μετά να αρνείσαι για... προσωπικούς λόγους!!!

Προφανώς, κάτι άκουσες που δεν σου άρεσε! Κάτι που σε προβλημάτισε και σε οδήγησε στο να πεις όχι.. 'Ετσι δεν είναι;;

Κι αυτό το κάτι, μπορούμε νομίζω εύκολα να υποθέσουμε τι ήταν: δεσμεύσεις και εγγυήσεις για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας!!

Είναι φανερό πως ο Κόκκαλης είχε στο μυαλό του μια επάναληψη της ιστορίας που έχουμε ήδη δει 2 φορές: με Ιωαννίδη στο μπάσκετ και με Μπάγεβιτς στο ποδόσφαιρο.. Οι δυο αυτοί δέχτηκαν να επιστρέψουν, ο Ernesto (μιας άλλης - πιο προηγμένης - κουλτούρας) αρνήθηκε, αφού είδε πως δεν θα μπορούσε να δουλέψει με τις προυποθέσεις που αυτός θα ήθελε! Μαγκιά του...

Κι ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά που δεν βγάζει στην σέντρα τον Κόκκαλη, αλλά αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη, έστω και επικαλούμενος ασαφείς προσωπικούς λόγους!

'Οσο για τον Κόκκαλη;; Επιφανειακά βγαίνει κερδισμένος!! Θα υποστηρίξει - και επίσημα και με διαρροές - πως αυτός έκανε τα πάντα για να επιστρέψει πίσω ο Ernesto, αλλά αυτός δεν ήθελε.. Την ίδια στιγμή βέβαια θα κοιτάξει να φέρει κάποιον προπονητή του χεριού του, που δεν θα ζητήσει πολλά, και θα αρκεστεί στα λίγα που θα του προσφέρει ο Κόκκαλης..

Η ουσία όμως είναι διαφορετική! Ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο και ο θείος θα έπρεπε να το είχε καταλάβει - και σεβαστεί - αυτό! Ο Ernesto δεν ήταν αυτοσκοπός, ήταν προυπόθεση για να χτιστεί μια καινούρια ομάδα.. Χρειάζονται μεταγραφές, ενίσχυση! Αν ο Κόκκαλης δεν είναι διαθετειμένος να μπει σ αυτήν την διαδικασία, θα πρέπει τουλάχιστον να συνηθίσει σε 2 πράγματα:
- Την συνεχή σύγκριση με τον Μαρινάκη και
- Τις ιαχές Ernesto Valverde στο Καραισκάκη

Δεν μ' αρέσει να διακυνδινεύω προβλέψεις... Αλλά μου φαίνεται πως όλη αυτή η δήθεν δυσαρέσκεια με τον κόσμο, η δήθεν κούραση, η δήθεν πώληση και η δήθεν διάθεση για συνεργασίες και μια νέα αρχή, αλλά πάνω απ' όλα αυτός ο υπέρμετρος εγωισμός του Κόκκαλη έχουν ήδη αρχίσει να μετράνε αρνητικά για το καλό της ομάδας...

No comments:

Post a Comment