Wednesday 2 June 2010

Tους ξεφτίλισες ΟΛΟΥΣ!!!

Α ρε Ernesto... Ax βρε Ernesto...

Ελπίζω να έχεις φίλους στην Ελλάδα για να σου μεταφέρουν τι έγραφαν οι εφημερίδες σήμερα για σένα (και να βάλεις τα γέλια) και τι θα γράφουν αύριο για σένα (και να φρικάρεις εντελώς!)

Η αλήθεια είναι πως τέτοιο... σκαμπίλι δεν το περίμεναν! Ούτε η διοίκηση του Ολυμπιακού, ούτε φυσικά ο Σωκράτης, ούτε βέβαια οι δημοσιογράφοι που φημίζονται για το καλό τους ρεπορτάζ (εδώ γελάνε!) και τώρα τρέχουν όλοι τους να κάνουν κωλοτούμπες!

Και δεν είναι απλά οτι τους ξεφτίλισες ΟΛΟΥΣ! Είναι και ο ΤΡΟΠΟΣ που το έκανες!

Απλά, ήρεμα, με την φυσική ευγένια και τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει, χωρίς μικρότητες και κακιούλες, χωρίς ανώριμες σπόντιτσες και υπονοούμενα!

Πωωωωω, αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ!!

Και ξέρω πως ένας άνθρωπος με την δική σου κουλτούρα δεν μπορεί να είχε στο μυαλό του την εκδίκηση (ειδικά απέναντι σε έναν κόσμο και μια ομάδα που αγάπησες και αγαπήθηκες όσο λίγοι), αλλά αλήθεια σου λέω πως τέτοια ΣΚΗΝΟ-ΘΕΣΙΑ θα κάνουν καιρό να την ξεχάσουν στο λιμάνι...

Να σαι πάντα καλά ρε φίλε! Και πάντα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!

ΥΓ. Να ξέρεις πως ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά μ' αυτήν σου την συμπεριφορά και ο επόμενος προπονητής - όποιος κι αν είναι - θα σε βλέπει σαν φάντασμα στον πάγκο!

2 comments:

  1. ΤΗ μέρα που θα δεις τον Κόκαλη στο μνήμα θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου . Γιατί τέτοιος μαλάκας είσαι.

    ReplyDelete
  2. Μαλάκας, ε;; Δεν πειράζει ρε φίλε, δεν μπορούμε κι όλοι να είμαστε σαν κι εσένα, ε;;;

    ReplyDelete