Tuesday 22 June 2010

Είναι πρόκληση!!!

Ποδοσφαιριστής δεν είμαι! Αλλά πάλι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι για να καταλάβεις πως το σημερινό παιχνίδι εναντίον της Αργεντινής είναι μια πρόκληση που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να την ζήσει - και γιατί όχι, να βγει και νικητής!

Ελπίζω κι εύχομαι πως έτσι, ως πρόκληση δηλαδή, θα τον αντιμετωπίσουν τον αγώνα οι διεθνείς μας και θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν - πρώτα και κύρια στους εαυτούς τους! - πως μπροστά σ αυτήν την πρόκληση όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, αλλά όρθωσαν ανάστημα και πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για το επιθυμητό αποτέλεσμα!!

Και ποιο είναι αυτό το αποτέλεσμα; Για μένα αυτό δεν είναι η νίκη, ούτε απαραίτητα η πρόκριση!!

Για μένα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι η συνειδητοποίηση πως αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να κοιτάξουν στα ματιά τον οποιονδήποτε αντίπαλο, παίζοντας, δημιουργώντας και όχι καταστρέφοντας! Κι αν αυτό φέρει και την πρόκριση, έχει καλώς, αλλιώς θα μπορούμε να αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά (και πιθανότατα με μια πίκρα για το ότι δεν παλεψαμε όπως θα μπορούσαμε το πρώτο ματς απέναντι στους Κορεάτες!)

Μόνο λίγες ώρες μείνανε! Ελπίζω παίκτες και τεχνική ηγεσία να καταλάβουν την σημασία της στιγμής και να μπουν στο γήπεδο, να τα δώσουν όλα και να απολαύσουν τον αγώνα! Αυτό μας φτάνει για να είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες!!

Πάμε παιδιά!!!

No comments:

Post a Comment