Thursday 17 June 2010

Μα λέγονται αυτά τα πράγματα;;

Από το sport-fm.gr

Ο Μάγκατ προανήγγειλε... Παπαδόπουλους

Ο πετυχημένος τεχνικός των δευτεραθλητών Γερμανίας ζήτησε από τη διοίκηση 30 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, αλλά η απάντηση που πήρε είναι πως θα έχει στη διάθεσή του μόνο 10 εκατ. ευρώ, συν όσα χρήματα προκύψουν από ενδεχόμενες πωλήσεις. Ο σύλλογος του Ρουρ είναι υπερχρεωμένος και από τα έσοδα του Champions League θα προσπαθήσει να καλύψει κάποια από τα χρέη που τον βαραίνουν.

«Πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας. Στην κατάστασή μας, με τη συμμετοχή στο Champions League και τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε, είναι εφικτή μία πορεία μέχρι τη μέση της βαθμολογίας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα και να μην ονειρεύονται πρωτάθλημα. Τα χέρια μου για την επόμενη σεζόν είναι δεμένα. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις. Δεν μπορώ να μιλήσω με τον Μπάλακ, γιατί μια τέτοια μεταγραφή μοιάζει ουτοπική με τα δικά μας δεδομένα. Δεν θα γίνει καμία μεγάλη μεταγραφή», δήλωσε ο Φέλιξ Μάγκατ.

Σχόλιο: Άλλη κουλτούρα έτσι; Ανοιχτή, ειλικρινής και διαφανής επικοινωνία με τους φιλάθλους μιας ομάδας.. Με μια λέξη: σεβασμός! Πως μετά να μην σε υποστηρίζουν;;

No comments:

Post a Comment