Tuesday 15 June 2010

Ύποπτα παιχνίδια..

Η αλήθεια είναι πως το πρωτοδιάβασα χθες στο theplayer, γέλασα και δεν έδωσα σημασία.. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο μπάσκετ λέει, προτιμούν Έλληνα προπονητή -ναι καλά, σκέφτηκα και... το ξέχασα!

Σήμερα όμως το διαβάζω και στο πρωτοσέλιδο του Φωτός! Οι οπαδοί θέλουν Έλληνα προπονητή! Τι λέτε ρε παιδιά, που είναι αυτοί οι οπαδοί να τους δω κι εγώ;; Από που ακριβώς πηγάζει πως ο μέσος οπαδός προτιμά τον Μπαρτζώκα από τον Pesic ή τον Ivanovic;;

Είναι προφανές πως κάποιο περίεργο παιχνίδι παίζεται στα δημοσιογραφικά στέκια, ένα παιχνίδι - νόμιζω και ελπίζω και πιστεύω - στην πλάτη των Αγγελόπουλων και όχι υπό την δική τους ανοχή!

Είναι κρίσιμο πολύ αυτό το καλοκαίρι για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, αλλά λάθη σε στελέχωση και δυναμικό δεν χωράνε, και οι Αγγελόπουλοι οφείλουν να δείξουν πυγμή (και όχι οίκτο) σε όσους θα προσπαθήσουν για ένα ακόμη καλοκαίρι να παίξουν παιχνίδια στις πλάτες τους!!!

Όσο γρηγορότερα καθαρίσει το τοπίο από κάτι δήθεν Ολυμπιακάρες που νομίζουν ότι μπορούν και κινούν τα νήματα στον Ολυμπιακό τόσο το καλύτερο!!

No comments:

Post a Comment