Thursday 10 June 2010

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβει ο Αλέκος..

...είναι πως μπαίνει σε χαμένο παιχνίδι!

Δεν είναι μόνο η δική του έλλειψη εμπειρίας (αλήθεια γιατι νομίζει ότι είναι καλύτερος ή πιο έτοιμος του κάθε Κετσπάγια ή του κάθε Δώνη;) και οι τεράστιες ελλείψεις στο ροστέρ (που φυσικά και δεν καλύπτονται επαρκώς από τα πιτσιρίκια - μην τρελαθούμε κιόλας!)

Είναι επίσης η τεράστια αγανάκτηση του κόσμου (10πλάσια σε σχέση με αυτή που βίωσε πέρυσι ο Κετσπάγια, γιατί έχει περάσει και ένας ολόκληρος χρόνος γεμάτος απογοητεύσεις και κούφιες υποσχέσεις) και - φυσικά - οι αντιδράσεις των παιχτών που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να… σοβαρευτούν κάτω από τις οδηγίες του Αλεξανδρή!! Με τον κόσμο να ουρλιάζει από αγανάκτηση (αλήθεια, πόσο απογοητευμένος θα νιώσει ο θείος όταν ξανακουστεί το σύνθημα Ερνέστο Βαλβέρδε στο Καραισκάκης;;) και τους παίκτες να νομίζουν πως είναι σε παιδική χαρά (άλλοι λόγω ηλικίας και άλλοι επειδή πολύ απλά τους παίρνει…), τι ακριβώς πιστεύει ο Αλέκος πως θα πετύχει;

Και μην ξεχνάμε πως ο Αλέκος στην Κέρκυρα (στην μόνη προηγούμενη προπονητική του εμπειρία με άνδρες!) απέτυχε παταγωδώς!! Πως θα καταφέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια στον Ολυμπιακό;

Ρε συ Αλέκο, γιατί πας να μπλεχτείς βρε αγορίνα μου; Πήγαινε εκεί να πάρεις το δίπλωμα σου (!!!), μείνε βοηθός μερικά χρόνια και μετά βλέπουμε..

Γιατί θες να καείς από τώρα;;;

ΥΓ. Κι ένα σχόλιο για τα καλόπαιδα της Θύρας 7. Ο σκηνο-θέτης έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται πολύ καλά πως και πέρυσι η Θύρα 7 είχε προσφέρει κάλυψη στον Κόκκαλη στο θέμα Κετσπάγια. Βέβαια, επειδή η Θύρα 7 πλέον εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντά της, όταν ήρθαν τα σκούρα και όλος ο υπόλοιπος κόσμος του Ολυμπιακού δυσανασχετούσε, τότε δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να πετάξουν τον Κετσπάγια στην πυρά! Φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται - και ως συνήθως επαναλαμβάνεται ως φάρσα! Η αντίδρασή της Θύρας 7 στις φήμες πρόσληψης Αλεξανδρή είναι τόσο χλιαρή που νομοτελειακά πλησιάζει η στιγμή που θα βρουν τους υπόλοιπους Ολυμπιακούς απέναντί της! Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά προβλέπω εμφύλιο!!

No comments:

Post a Comment