Monday 14 June 2010

Άλλη μια επικοινωνιακή ήττα για τους Αγγελόπουλους...

Αυτό που καιρό με προβληματίζει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους είναι πως δεν φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη τους!!

Η ανακοίνωση μετά τον 3ο τελικό του μπάσκετ ήταν μέγα λάθος (όπως αποδείχτηκε περίτρανα στον 4ο τελικό) και αντί αυτό το επικοινωνιακό σφάλμα να τους προβληματίσει, αυτοί πάνε αμέσως και υποπέπτουν στο επόμενο! Και μάλιστα, διαπράττοντας σφάλμα που έχουν διαπράξει ξανά στο παρελθόν!

Και φυσικά αναφέρομαι στην υπόθεση Σπανούλη! Δεν ασχολήθηκα τόσο καιρό με τις φήμες, αλλά τώρα που η κατάληξη είναι προφανής, πρέπει να πούμε δυο-τρία πραγματάκια!

Δεν έπρεπε να κινηθούν για Σπανούλη οι Αγγελόπουλοι και οπωσδήποτε δεν έπρεπε με τίποτα να αφήσουν να διαρρεύσουν φήμες για μυθική πρόταση στον Σπανούλη - μα καλά, δεν καταλάβαιναν πως απλά έπαιζαν μια χαρά το παιχνίδι του manager του Σπανούλη;;;

Που και με λιγότερα λεφτά έμεινε στον Παναθηναικό και Παναθηναικο-φροσύνη πούλησε και τον Ολυμπιακό εξέθεσε! Μην γελιόμαστε: ποτέ δεν σκέφτηκε ο Σπανούλης να αφήσει τον ΠΑΟ! Είναι απορίας άξιο γιατί ασχολήθηκαν μαζί του οι Αγγελόπουλοι!!!

Έχουν προιστορία θα μου πείτε. Όντως!! Στο παρελθόν την έχουν πατήσει και με άλλες μεταγραφικές βόμβες, είτε αυτή ήταν ο Γιασικεβίτσιους είτε ήταν ο Φώτσης όταν γύρναγε απ τη Ρωσία, φήμες δεξιά κι αριστερά για Παρκερ και... Αιβερσον (!!!), εδώ ρε παιδιά τ' αδέρφια δεν κατάφεραν να κλείσουν τον Ζήση!

Κρίμα, γιατί έχουν κάνει πολλά καλά, αλλά μ' έναν μοναδικό τροπο καταφέρνουν μόνοι τους να βγάζουν τα ματιά τους!

No comments:

Post a Comment