Tuesday 15 June 2010

Προς συμφωνία Κόκκαλης-Μαρινάκης;;;

http://www.redplanet.gr/html/ent/297/ent.270297.asp

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα... Ο Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13:55) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και οι δυο άνδρες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να προχωρήσουν μαζί για το καλό του Θρύλου. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού η συνάντησή τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι επιτέλους θα υπάρξει "γάμος" και η ομάδα του Πειραιά θα έχει δυο ογκόλιθους του επιχειρηματικού κόσμου, που μπορούν να ξαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Το προκαθορισμένο ραντεβού κράτησε περίπου τρεις ώρες, διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και την Παρασκευή θα συναντηθούν και πάλι οι δυο τους, προκειμένου να υπάρξει η τελική συμφωνία, αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, που μπορεί να χαλάσει τα πράγματα. Εξερχόμενοι από τα γραφεία, κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο όσον αφορά τις δηλώσεις, καθώς είπαν ότι είναι κοντά σε συμφωνία για να προχωρήσουν μαζί για το καλό του Ολυμπιακού.

Ο νυν ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είπε ότι "είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση για την ΠΑΕ. Είμαστε κοντά σε συμφωνία, έχοντας γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά παραπάνω αυτή την στιγμή. Την Παρασκευή θα έχουμε μια νέα συνάντηση και μετά θα προβούμε σε ανακοινώσεις για το αν θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε".

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν και αυτός φειδωλός, αλλά έδειξε την αισιοδοξία του, έστω και μέσα από δυο προτάσεις. Ο Έλληνας εφοπλιστής είπε ότι "την Παρασκεύη θα ξεκαθαρίσουν όλα. Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση", κάτι που φανερώνει ότι από την στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ήταν έτσι και αλλιώς θετική η εξέλιξη. Μέχρι σήμερα, αυτό δεν διαφαινόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί και οι πάντες περίμεναν το οριστικό "όχι" του Κόκκαλη.

Το πιο θετικό απ' όλα, είναι ότι επιτέλους οι δυο άνδρες βρέθηκαν δίπλα-δίπλα και συζήτησαν εφ' όλης της ύλης, ώστε να βρουν τους κοινούς τόπους και μαζί να διοικήσουν τον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια. Είναι δεδομένη η αγάπη τους για την ομάδα, ο κόσμος περιμένει ισχυρούς άνδρες να βρίσκονται στο τιμόνι της ΠΑΕ, επομένως οι προϋποθέσεις ήταν καλές, προκειμένου να μπορέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αποτέλεσει τον δυνατό συμπαίκτη του προέδρου στην διοίκηση και μαζί να δημιουργήσουν ένα ολόφρεσκο και πανίσχυρο Ολυμπιακό.

Σχόλιο: Ας μην ενθουσιαζόμαστε ακόμη! Η εξέλιξη είναι σίγουρα θετική, αλλά… Μέχρι την Παρασκευή ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.. Φαίνεται πάντως πως ο Σωκράτης δεν μπορεί πλέον να τα βγάλει πέρα μόνος του (λίγο η ηλικία, λίγο η συνεχής τριβή για 17 χρόνια, λίγο η οικονομική συγκυρία…) - ας περιμένουμε πάντως μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, γιατί πολλά μπορούν ακόμα ν' αλλάξουν...

No comments:

Post a Comment