Friday 4 June 2010

Και φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά...

http://cobra-argos.blogspot.com/2010/06/blog-post_300.html

Ξένους διαιτητές ζητάει ο Ολυμπιακός και απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.Ξεχνούν βέβαια τα όργια της διαιτησίας στη παντοκρατορία του Ολυμπιακού επί Ιωαννίδη.

Πλήρωναν καράβια λεφτά οι Γιαννακοπουλαίοι έφερναν Γκάλη, Γιαννάκη, Φάνη Χριστοδούλου και Ντομινίκ και το πρωτάθλημα το έπαιρνε ο Τόμιτς ο Νάκιτς και ο Παπανικολάου.

Έπαιρνε το Ευρωπαικό και έχανε 73-38 στο ΣΕΦ.Έτσι είναι παιδιά. Μη φωνασκείτε!!! Έχει ο καιρός γυρίσματα. Ειδικά ο να διαμαρτύρεται και ο Μίλαν Τόμιτς είναι αστείο.Κάποτε έπαιζε αντίπαλος με τον Στογιάκοβιτς ξεκάλτσωτο,το ξέχασε;

Σχόλιο: Έτσι είναι.. Το νόμισμα έχει δυο όψεις.. Στην ελληνική πραγματικότητα (είτε μπασκετική είτε αθλητική) ο ισχυρός φαίνεται, δρα και κυριαρχεί στο παρασκήνιο! Είναι, λοιπόν, λιγάκι αστείο να απειλούν με αποχώρηση οι Αγγελόπουλοι αν δεν αλλάξουν (από μόνα τους;) τα πράγματα στην διαιτησία!
Και προσοχή, για να μην παρεξηγηθώ ο σκηνο-θέτης, δεν λέω οτι η παρούσα κατάσταση είναι η σωστή! Φυσικά και ΔΕΝ είναι, απλά λέω πως έχουν τα πράγματα.. Και μπορεί οι Αγγελόπουλοι να μιλάνε για μια... κάθαρση στο basket, αλλά OK μάγκες, στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Να αλλάξουν τα... κόζα μπορεί, να εξαλείψουν όμως, όχι!

7 comments:

  1. "Να αλλάξουν τα... κόζα μπορεί, να εξαλείψουν όμως, όχι!"

    Έτσι μπράβο ραγιά μου. Σκύψε κι άλλο το κεφαλάκι σου. Προσοχή-ημιανάπαυση. Κατά τ' άλλα ο μαλάκας ο ΓΑΠ θεωρεί ότι κυβερνάει μια χώρα με πολίτες που θέλουν ν' αλλάξουν κι όχι να βουλιάξουν.

    Όσο για τον cobra-vatraxos-argos, να μας πει τι γινόταν και την εποχή του Δηλιγιάννη . Δεν είναι ο Κόκκαλης στα πράγματα και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα.

    Πάντως και στην Ευρώπη τους θερίζαμε τότε. Κι εκεί παράγκα; Για ποιο ευρωπαϊκό μιλάει; Του ’96 που ζήταγαν άπαντες συγνώμη στην Μπαρτσελόνα; Ξεχνάει βλέπω και κάποια "παικτάκια" σαν τον Τζόνσον, τον Τάρπλευ, τον Τάρλατς, τον Φασούλα, τον Πάσπαλιε, τον Ρίβερς. Διότι αν είναι να χρησιμοποιήσουμε επιλεκτική μνήμη να πω κι εγώ ότι κατέβαιναν με το κρέας το Μυριούνη, με κάτι παράνομα ελληνοποιημένους αθλητές (Σοκ, Κούουσμα) και είχαν για προπονητές κάτι "χασαποταβέρνες" σα το Πολίτη και το Κιουμουρτζόγλου.

    Οι Αγγελόπουλοι θέλουν μπάσκετ αγνό, όχι απαξιωμένο και διεφθαρμένο μπασκετάκι. Και είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν γι' αυτό. Αλλά ο ραγιάς το έβγαλε το πόρισμα του. Δεν αλλάζουν τα κόζα. Σκύψε αγοράκι μου, σκύψε.

    ReplyDelete
  2. Δεν μπορεί να είσαι ΤΟΣΟ αφελής!
    Ξέρεις πολλά πράγματα στην Ελλάδα που να είναι "αγνά, όχι απαξιωμένα και διεφθαρμένα";;
    Εκτός κι αν θες να μας πεις πως η "αλλαγή" του ΓΑΠ, θα αρχίσει από το μπάκετ, με μπροστάρηδες τους Αγγελόπουλους της... Χαλυβουργικής!!!

    Και στα πιο πρακτικά, ξένοι διαιτητές να σφυρίξουν την Κυριακή δεν παίζει. Τι θα κάνουν λοιπόν οι Αγγελόπουλοι; Ποιο ειναι το αγνό και το αμόλυντο; Να μην κατεβάσουν την ομάδα να παίξει; Αυτό θα ταρακουνήσει το status quo και θα αλλάξει (μ' έναν μαγικό τρόπο) τα πράγματα; Ή περιμένεις να βγει ο ΠαυλοΘανάσης Γιαννακόπουλος με δάκρυα στα μάτια και να ζητήσει συγγνώμη για την διαιτησία;;

    Και κάτι ακόμα, διαβάσε με πιο προσοχή το post σε παρακαλώ, δεν είπα πως δεν αλλάζουν τα κόζα, είπα πως δεν εξαλείφονται.. Και για να μην είμαι μηδενιστής, άντε να προσθέσω πως δεν εξαλείφονται με μια σκληρή ανακοίνωση.. Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις πως επί ΓΑΠ τα πάντα στην Ελλάδα θα γίνουν αγνά και καθαρά σε χρόνο dt... just because ΓΑΠ said so..

    Μην μένεις στην επιφάνεια (αυτό που προσπαθούν να περάσουν με την ανακοίνωση), ψάξε να δεις την σκηνο-θεσία πίσω από τις λέξεις. Τι ακριβώς προσδοκούν και σε τι προσβλέπουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με αυτήν την ανακοίνωση οι Αγγελόπουλοι..

    ReplyDelete
  3. Καλά το ότι είσαι βλαξ, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Δε με πειράζει αυτό όμως. Ό,τι του κόβει του καθένα. Αλλά το να προσπαθείς να δείξεις πως είσαι σκεπτόμενος και ψαγμένος με τέτοιες πίπες που γράφεις... πως να μην έχεις ένα σχόλιο το χρόνο μετά;
    Για να τα πάρουμε από την αρχή.
    1) Βρε βλαξ, ο ΓΑΠ υπηρέτης του συστήματος είναι. Ταυτόχρονα όμως είναι και ο πρώτος που προσπαθεί να μετατρέψει την καπιταλιστική μπανανία σε καπιταλιστική κοινωνία. Αν ονειρεύεσαι ουτοπίες, ψάξε αλλού. Όχι στη κάλπη και τον κοινοβουλευτισμό. Εκτός κι αν είσαι απ' αυτούς που γλύφανε τα κοκαλάκια όταν οι άλλοι χλαπάκιζαν τις μπριζόλες και τώρα που κοκαλάκι γιοκ... επανάσταση.
    2) Οι Αγγελόπουλοι δε χρειάζονται το μπάσκετ για να πετύχουν κάτι. Τα έχουν καταφέρει εδώ και αιώνες. Δεν είναι Κοκκαλαίοι η Βαρδινογιανναίοι ώστε να θέλουν προστασία.
    3) Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι αν τους αρνηθούν ξένους διαιτητές; Να δω καταρχήν τι θα κάνει το ελληνικό μπάσκετ χωρίς αυτούς. Και επειδή είσαι χαζός, ψάξε να δεις (προτού γράψεις), τι εστί Αδριατική Λίγκα και αν είναι καλύτερη από το ελληνικό πρωτάθλημα ή όχι.
    4) Τη καύλα τους κάνουν οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ. Όχι επειδή είναι άγιοι, αλλά επειδή εδώ και πολυυυυυυυυυυυύ καιρό δε χρειάζονται πλάτες.

    ReplyDelete
  4. Και επειδή το ξέχασα. Ψάξε επίσης να βρεις τα μελλοντικά σχέδια για μια κλειστή ευρωλίγκα και μετά πες μου για το ελληνικό μπασκετάκι.
    Επαναλαμβάνω. Οι Αγγελόπουλοι δε θέλουν να αλλάξουν χρώμα στη παράγκα και από πράσινη να την κάνουν κόκκινη. Όχι επειδή είναι άγιοι, αλλά γιατί δε το έχουν ανάγκη. Τώρα αν οι υπόλοιποι είναι τόσο ηλίθιοι και καταλάβουν κάτι τέτοιο...θα τρέξουν να τους το προσφέρουν μιας και είναι στο μυαλό κάτι ακατοίκητο.

    ReplyDelete
  5. Wow! Μου αρκεί εμένα του βλάξ που οι αναγνώστες μου είναι τόσο ξύπνια παιδιά..

    Να 'σαι καλά!

    ReplyDelete
  6. Κι εμένα μου αρκεί που απαντάς με τόσο πειστικά επιχειρήματα.

    Κι εσύ να 'σαι καλά. Η υγεία πάνω απ' όλα. Ακόμα κι από την υγεία μας...

    ReplyDelete
  7. Μα αν είναι να υπάρχουν τέτοιες διατησίες γιατί να επενδύση κάποιος,γιατί να φέρει παιχταράδες , γιατί να ξοδεύεται ; Οι Γιαννακοπουλαίοι τα παίρνουν απ το σύστημα Υγείας και κάνουν την πλάκα τους. Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα . (Ολοι ξέρουμε απο που προκύπτουν τα δις που ξοδεύουν)Οι Αγγελόπουλοι όμως είναι άλλου επιπέδου παράγοντες . ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . Και γιαυτό δεν γουστάρουν να συμμετέχουν σε μαϊμού πρωτάθλημα . Αυτό απο ό,τι καταλαβαίνω σου είναι δύσκολο να το χωρέσεις στο κεφάλι σου , αλλά για προσπάθησε ...

    ReplyDelete