Monday 21 June 2010

Καταλάβατε τώρα;

Μερικοί αναγνώστες διαβάζοντας το πρωινό post ζήτησαν... διευθύνσεις και ονόματα! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπω σ αυτήν την διαδικασία - απλά δείτε τι γίνεται με το θέμα Λίνεν και θα έχετε όσες απαντήσεις θέλετε..

Ο Λίνεν λοιπόν ως σοβαρός άνθρωπος (Γερμανός γαρ..) και κανονικός προπονητής θέλει να επιλέξει ο ίδιος τον άμεσο βοηθό του. Λογικό; Φυσικά, αλλά όχι στον πλανήτη Ολυμπιακός! Γιατί στον συγκεκριμένο πλανήτη, η διοίκηση έχει βάλει στόχο ζωής και ύπαρξής της να προωθήσει (άγνωστο για ποιον λόγο) έναν κάποιο πρώην(;;) scouter και νυν προπονητή(;;) - ναι, για τον Μπάντοβιτς μιλάω!

Είναι απλά αστεία αυτά που γίνονται για ένα ακόμα καλοκαίρι στο θέμα προπονητής: όταν επιλέγεις έναν προπονητή, εξυπακούεται πως εμπιστεύεσαι και την κρίση του στο τεχνικό team που θα τον στελεχώσει - αν δεν τον θεωρείς ικανό ούτε καν γι αυτό, τότε δεν έχει νόημα να μπαίνεις καν σε συζητήσεις μαζί του!

Για να μην πολυλογούμε, νομίζω πως μετά το σημερινό το χαρτί Λίνεν κάηκε μια και καλή! Πως ακριβώς περιμένεις να πειθαρχήσουν οι παίκτες σ έναν προπονητή που ξερουν πως 1. δεν είναι επιλογή της νέας διοίκησης και 2. δεν είναι αρκετά ισχυρός να επιβάλλει το δικό του τεχνικό team;;

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα... τζιμάνια της διοίκησης του Ολυμπιακού - Βαγγέλη, έχεις πολύ δουλειά, όχι μόνο για οικονομικό σουλούπωμα και μεταγραφές, αλλά και αλλαγή νοοτροπίας σε μερικά πραγματάκια!!

ΥΓ. Ο Ernesto ακόμα δικαιώνεται! Ο άνθρωπος θα πρέπει να φρίκαρε όταν άκουσε τον Χρυσικόπουλο να του μιλάει για Μπάντοβιτς βοηθό!!!

No comments:

Post a Comment