Monday 3 May 2010

Μπράβο Τάκη!

Πολλά συγχαρητήρια στον Τάκαρο για το πρωτάθλημα με την Ομόνοια στην Κύπρο!!

Οι καλοί προπονητές φωνάζουν από μακριά... άλλο τώρα αν ο θείος (και λόγω ηλικίας) έχει μια βαρυκοία..

Να σαι πάντα καλά ρε Τάκη!

5 comments:

  1. Για Κυπριακές ομάδες , καλός είναι.

    ReplyDelete
  2. Και ο Αλέφαντος πηρε τίτλο στη Κύπρο ρε μπουμπούνα.

    ReplyDelete
  3. Ναι, ok, μόνο που ο Τάκης έχει πάρει πρωταθλήματα και στην Ελλάδα, έχει ρίξει 4αρες στον ΠΑΟ και.. δεν ξέρω αν το θυμάστε έχει κάνει και κάτι διπλά στην Ευρώπη!

    Αλλά πάνω απ' όλα την πονάει την ομάδα!!

    ReplyDelete
  4. Ναι, επίσης ο Τάκης μας έστειλε και σε κάτι δικαστήρια για να πάρουμε το πρωτάθλημα, μας έκανε ν' αποκλειστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας από ομάδα Β' Εθνικής στο κύπελο, ενώ μέχρι να κάνει τα δύο διπλά στην Ευρώπη μέτρησε δύο αποκλεισμούς στο c.l. Επίσης, στο νέο Καραϊσκάκη χάσαμε για πρώτη φορά από το βάζελο επί Τάκη. Πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει πάρει και ο Προτάσωφ με μία από τις μεγαλύτερες νίκες απέναντι στον ποα. Ριζούπολη.

    Όσο για το "πονάει την ομάδα", χα, καλή φάση. Με συμβόλαιο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σου πονάω κι εγώ ό,τι θες.

    ReplyDelete
  5. Έτσι είναι, δεν έχεις άδικο!

    Αλλά εγώ δεν είπα πως ο Τάκης είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο! Όπως όλοι, έχει και τα καλά του, έχει και τις αδυναμίες του! Πιστεύω όμως - κι αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη - πως όσο ήταν στον Ολυμπιακό οι χαρές ήταν περισσότερες από τις πίκρες...

    Από εκεί και μετά τώρα, επέτρεψε μου να σου θυμίσω ένα συνθηματάκι.. "Τάκη ψυχάρα Ολυμπιακάρα".. Ξέρεις εσυ πολλούς προπονητές που ο κόσμος του Ολυμπιακού να τους αναγνωρίζει και να τους προσφωνά με αυτόν τον τρόπο;;
    Και ειδικά στον Ολυμπιακό είχαμε μπόλικους με μεγάλα συμβόλαια, που όχι μόνο δεν πόνεσαν, αλλά ούτε καν σεβάστηκαν την υπογραφή που έβαλαν..

    ReplyDelete