Sunday 23 May 2010

Μαρινάκης: Ο φυσικός διάδοχος του Κόκκαλη;;;

Είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τις πρώτες μέρες του Κόκκαλη στον Ολυμπιακό.. Και όχι, δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω αν παρέλαβε μόνο κούτες και χρέη, αλλά θυμάμαι την ορμή, τον τσαμπουκά και τον.. αέρα με τον οποίο βγήκε μπροστά και στην ουσία... απαίτησε να μπει μπροστά στην νέα εποχή του Ολυμπιακού!

Διαβάζοντας χθες την - επιθετική και... πειραιώτικη - ανακοίνωση του Μαρινάκη (ασχέτως αν είναι δίκαια ή άδικη, σωστή ή λάθος, αυτό μόνο η Ιστορία θα το δείξει...) και την... ξανά μέσω τρίτων και διαρροών αντίδραση του Κόκκαλη, αναρωτιέμαι αν ο... βασιλιάς βρήκε επιτέλους τον διάδοχό του!

Που είναι οι εποχές που ο Κόκκαλης δεν έχανε ευκαιρία για δηλώσεις και... χο χο χο;; Τώρα τα χρόνια πέρασαν (και τα λεφτά λίγοστεψαν, μην σας πω τι έγινε με τα κουράγια) και αρκείται σε διαρροές μέσω τρίτων...

Ενώ ο Μαρινάκης δείχνει έτοιμος να αναλάβει, υιοθετώντας (οποία... poetic justice) το μοντέλο Κόκκαλη, ως προς την συμπεριφορά τουλάχιστον! Βγαίνει μπροστά, με δική του δήλωση και περνάει στην επίθεση.. Θέλει τον Ολυμπιακό τώρα και είναι έτοιμος να πολεμήσει γι αυτόν! Βρε, ποιον μου θυμίζει, μα ποιον μου θυμίζει..

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί ο Κόκκαλης εκνευρίζεται που ο Μαρινάκης βγήκε μπροστά τόσο επιθετικά; Ας φρόντιζε να είχε δημοσίως εξηγήσει τους όρους της πώλησης της ΠΑΕ, ώστε να μην αφήσει χώρο και χρόνο στους πιθανούς ενδιαφερόμενους να θέσουν τους δικούς τους!
Είναι παλιά καραβάνα ο Κόκκαλης και θα έπρεπε να ξέρει καλά πως η ασάφεια ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως!!

No comments:

Post a Comment