Thursday 27 May 2010

Τι να κρύβει άραγε από πίσω η ομολογία Μαντέλη;;

Όπως το βλέπω εγώ (σκηνο-θετικά πάντα) δυο μόνο τινά παίζουν: ή μολις βρήκαν τον πρώτο μετανιωμένο πολιτικό ή κάτι βρωμάει..

Κι επειδή δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω το πρώτο, τείνω προς το δεύτερο.. Δεν θέλω να κινδυνολογώ ούτε είμαι οπαδός των θεωριών συνομωσίας, απλά εδώ κάτι δεν (μου) κολλάει..

Σαν πολύ εύκολα έγιναν όλα.. Σαν να παραείναι βολική (για το πολιτικό σύστημα) η ομολογία Μαντέλη.. Ο κόσμος - το ξέρουμε όλοι - διψάει για αίμα και... Ιφιγένειες, μπορεί ο Μαντέλης να ήταν η... πρώτη;

Απλά αναρωτιέμαι, μακριά από μένα σενάρια συνομωσίας...

2 comments:

  1. Μα τι σκηνοθέτης είσαι ; Δεν βλέπεις ότι το έργο είναι σκηνοθετημένο ; Ήρθε να "δώσει" αυτούς που θέλουν να τους τα φορτώσουν και να φύγει καθαρός . Στο hotel Πεντελικον είναι αραχτος και με δαπάνη του κράτους !

    ReplyDelete
  2. Όπως διάβασες, στο post μιλάω ξεκάθαρα για την ανάγκη του συστήματος να βρεί κάποιες Ιφιγένιες και αναρωτιέμαι αν ο Μαντέλης (άγνωστο για ποιους λόγους και με ποιο τιμημα) δέχτηκε να είναι η... πρώτη!

    Για το αν θα φύγει καθαρός (ηθικά;;) ή το αν είναι αραχτός, άσε με να μην το σχολιάσω καλύτερα.. Μου μοιάζει με ταινία με πολλές ανατροπές αυτή που μόλις άρχισε...

    ReplyDelete