Tuesday 18 May 2010

Ξανά επαφές με Μαρινάκη;;;

sport-fm.gr

Επαφές - σχεδόν μετά από ένα χρόνο - έχει ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τις τελευταίες ημέρες, με κύριο θέμα τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Οι δύο άνδρες είχαν κουβεντιάσει το περασμένο καλοκαίρι και φέρονταν να είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία, όμως την τελευταία στιγμή «χάλασε» η υπόθεση. Ενδεχομένως επειδή η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, κερδίζοντας ταυτόχρονα το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», το τελευταίο διάστημα οι κ.κ. Κόκκαλης και Μαρινάκης είναι πάλι σε επαφή και φαίνεται να υπάρχει προσέγγιση στο οικονομικό για τις μετοχές της ΠΑΕ, όχι όμως για την «Καραϊσκάκης ΑΕ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες μιλούν για ποσό της τάξης των 90-120 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για όλο το «πακέτο» (την ΠΑΕ και το μισό Καραϊσκάκη).

Ωστόσο, αυτό μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει τεθεί το θέμα των χρεών της «ερυθρόλευκης» εταιρείας και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιος από τους δύο επιχειρηματίες θα αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το επόμενο διήμερο θεωρείται κρίσιμο, αφού την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου αναμένεται να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι ένας εκ των Ερνέστο Βαλβέρδε ή Φατίχ Τερίμ. Όπως φαίνεται, το θέμα του προπονητή συζητείται από τους κ.κ. Κόκκαλη και Μαρινάκη.

No comments:

Post a Comment