Tuesday 2 June 2009

Ωραίος ο Valverde..

Υπέγραψε στην Villareal λοιπόν ο Ernesto.. Όχι που θα χανότανε.. Ποιος Valverde μωρέ; Που θα βρει καλύτερα από τον Ολυμπιακό; Σιγά την Primera Ligua.. Όποιος φεύγει από τον Ολυμπιακό χάνεται.. Εδώ εμείς έχουμε Καραφλίδη.. χο, χο, χο..

Η επιτυχημένη πορεία του Βάσκου τεχνικού στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Εσπανιόλ αλλά και η κατάκτηση του νταμπλ από τους «ερυθρόλευκους» έκαναν τους ανθρώπους του «Ελ Μαδριγάλ» να έρθουν σε συμφωνία με τον Βαλβέρδε όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αυτή θα είναι η τέταρτη ομάδα όπου ο 45χρονος Ισπανός θα κοουτσάρει μετά τις Μπιλμπάο, Εσπανιόλ και φυσικά τον Ολυμπιακό.

Καλή τύχη señor..

UPDATE: και την ώρα που ο Ernesto υπογράφει την επιστροφή του στην Πριμέρα Λίγκα, τα εδώ "παπαγαλάκια" αποθεώνουν τον Καραφλίδη.. διαβάστε εδώ..

2 comments:

  1. Κοίτα, αντιλαμβάνομαι την πικρία ή ακόμη και την εμπάθεια αλλά το καραφλός δεν είναι αρνητικός προσδιορισμός από μόνος του....

    ReplyDelete
  2. Αν το καραφλός δεν είναι αρνητικός προσδιορισμός (που φυσικά και δεν είναι), τότε πως είμαι εμπαθής;
    Απογοητευμένος ναι.. Πικραμένος ναι..
    Κοίτα, το χω ξαναγράψει, δεν μ αρέσει να με κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μου (διάφοροι σκηνο-θέτες!) Ε, δηλαδή, όχι τώρα να βγάλουμε και τον Κετσπάγια προπονηταρά.. Ρίσκο ναι.. και μεγάλο μάλιστα..
    Να στο πω κι αλλίως; Αν μετά τον Ολυμπιακό, ο Κετσπάγια πάει σε μια από τις top5 ομάδες στην Πριμέρα Λίγκα, θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη..
    Για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα..

    ReplyDelete