Thursday 25 June 2009

Έβαλε τις φωνές ο Κετσπάγια...

Διαβάζω στο sport24.gr και πιάνω την κοιλιά μου από τα γέλια:

Παρατηρήσεις σε Μήτρογλου...
Ο νεαρός επιθετικός έμοιαζε υποτονικός και κουρασμένος σε ορισμένα "ανοίγματα' του ρυθμού, με αποτέλεσμα να δεχτεί τις παρατηρήσεις του Μιχαήλ. "Ζωντάνεψε Κώστα! Ανέβασε ρυθμό. Μοιάζεις να παρακαλάς να περάσει η ώρα". Ο Μήτρολγου επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και άλλαξε αμέσως τέμπο και φυσικά εισέπραξε τα μπράβο του τεχνικού τιμ.

... αλλά και σε Κυριάκο Παπαδόπουλο
Αυτός όμως που τα άκουσε σε πιο έντονο ύφος, ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Μια λάθος κάθετη πάσα και ο Κετσπάγια έσπευσε να τον διορθώσει. "3 λάθη Κυριάκο! Απαγορεύεται αυτό που κάνεις. Θα σκοράρουν οι αντίπαλοι! Δε μπορεί να φτάσει εκεί η μπάλα"!

Χα χα χα, στα 20χρονα έβαλε τις φωνές ο Τιμούρ-ης;;; Σιγά τα αίματα ρε μεγάλε..

Λοιπόν για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.. Το σκηνικό είναι πολύ πρόχειρα σκηνο-θετημένο.. Τα παπαγαλάκια το έχουν ξαναπαίξει το ίδιο έργο τόσες φορές, που ακόμα και οι πιο πιστοί θεατές έχουν πια κουραστεί..

ΟΚ, η γραμμή λέει, λοιπόν, πως πρέπει να δείξουμε πως ο Κετσπάγια κάνει κουμάντο, επιβάλλει πειθαρχία και "κρατάει" τα αποδυτήρια.. Η προετοιμασία εκτός Ελλάδος είναι ιδανική γι' αυτό, αφού επιτρέπει απόλυτο έλεγχο του τι έρχεται στην Ελλάδα..

Αρχίζουμε να διαρρέουμε για φωνές Κετσπάγια στους μικρούς, αλλά σύντομα (και θυμηθείτε αυτό που σας λέω) θα παίξει και ρεπορτάζ με φωνές σε κάποιον από τους μεγάλους.. Σε ποιόν; Μα σ' αυτόν που είναι πιο κοντά στην διοίκηση.. Ελάτε, ελάτε, δεν θέλει και πολύ σκέψη..

Πολύ κακή σκηνο-θεσία παιδιά.. Παράδειγμα προς αποφυγήν..

1 comment: