Saturday 20 June 2009

Για τον Μπουρούση...

Επειδή δέχτηκα αρκετά μηνύματα και mail για τα - και καλά, ειρωνικά - posts μου για τον Μπουρούση, νομίζω πως χρειάζεται μια "απάντηση"..

Ξεκινάω από τα αυτονόητα.. Ο Μπουρούσης έπρεπε να μείνει στον Ολυμπιακό.. Αυτό δεν χωράει συζήτηση..

Αλλά από εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να θεωρηθεί "ενίσχυση".. Εδώ δεν μιλάμε για ενίσχυση, αλλά για διατήρηση του περσινού status quo.. Ενός status quo που δεν έφερε τίποτα στον Ολυμπιακό πέρυσι, για όσους δεν θυμούνται.. Προς τι λοιπόν τα πανηγύρια;;

Και ναι, ο Μπουρούσης ήταν πέρυσι από τους καλύτερους του Ολυμπιακού σε όλη την χρονία.. Σταθερός, βράχος, πολλές φορές πάλευε μόνος του.. ΟΚ.. Αλλά εγώ στον Ολυμπιακό θέλω πρωταθλητές!! Είναι τέτοιος ο Γιάννης; Δεν ξέρω, αλλά στους περσινούς τελικούς με τον βάζελο, μόνο αυτό ΔΕΝ έδειξε.. Ωσεί παρών.. Στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν..

Και για να κλείσω, έχω ένα θεματάκι με όσους "πουλάνε" Ολυμπιακοφροσύνη.. Καλά τα 10 δαχτυλάκια που έδειξε στους βάζελους στο F4, αλλά θα προτιμούσα αυτήν την (πειραιώτικη;) μαγκιά να την έβλεπα και στους τελικούς.. Λυπάμαι, αλλά δεν την είδα..

Αυτό που είδα, είναι έναν παίκτη που αμοιβόταν πέρυσι με 400,000 να παίρνει μια αύξηση της τάξεως του 400%!! Και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης!!! Δεν ξέρω αν όντως υφίσταντο προτάσεις απο Real και Spurs, αλλά όπως και να χει ο Γιάννης θα πρέπει σίγουρα να πανηγυρίζει..

Εμείς; Καλό θα είναι να κρατάμε (ακόμα) μικρό καλάθι.. Ειδικά αν αναλογιστούμε ποιος παρέμεινε στην άκρη του πάγκου...

No comments:

Post a Comment