Wednesday 3 June 2009

Σωστός ο Τσώχος.. Οι καλοί (όντως) δεν χάνονται..

Δείτε ένα απόσπασμα από το σημερινό του άρθρο στο sport-fm.gr

Τελευταίο παράδειγμα απρέπειας ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στον Βαλβέρδε. Σε έναν κύριο με όλη τη σημασία της λέξης, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα, όχι μόνο δεν έβγαλε πίκρα, αλλά είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο και προσωπικά για τον πρόεδρό του, ο τελευταίος απάντησε με απρέπεια. Και αντί ο Κόκκαλης να πατήσει πάνω σε αυτό, άρχισε τις απαξιωτικές ατάκες του στυλ:

«Πού θα πάει ο κύριος Βαλβέρδε, και ο Γιαννακόπουλος τα έλεγε αυτά και είδαμε τι έκανε.
Δεν θα πάρει τίτλους ποτέ και αυτά που έζησε στον Ολυμπιακό δεν θα τα ζήσει πουθενά και συμβόλαιο θα βρει τρεις φορές πιο κάτω από αυτό που του δίναμε εμείς».

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο Βαλβέρδε υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ, η οποία φέτος ήταν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και διαδέχεται τον προπονητή που επέλεξε ο Πέρεθ για τη νέα Ρεάλ. Κλασική περίπτωση του καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, κύριε Κόκκαλη.


Κι ας ελπίσουμε να μην πετύχουμε καμιά Villareal στο Europa Cup του χρόνου (ναι καλέ, για την απειροελάχιστη πιθανότητα του να προκριθούμε από τους ομίλους του Champions League μιλάω..)

No comments:

Post a Comment