Friday 5 June 2009

Μάνος Μίχαλος - Ας μιλήσουμε για Γιαννάκη και Ολυμπιακό…

Οι Ολυμπιακοί τον ξέρετε σίγουρα.. Ο Μάνος είναι από τους δημοσιογράφους που πραγματικά νοιάζονται για την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα έχουν και το θάρρος της γνώμης τους και προσπαθούν να βλέπουν τα πράγματα όπως είναι (και όχι όπως κάποιοι σκηνο-θέτες προσπαυούν να τους τα πασάρουν!)

Το σημερινό του άρθρο όμως, στο οποίο επιχειρεί να κάνει μια συνολική κριτική στην φετινή χρονιά και στον Γιαννάκη (σ.σ. βρε λες να του δωσα εγώ την ιδέα με τα tweets μου;; αστειεύομαι..), αν και μακροσκελές, δυστυχώς δεν πείθει..

Αναγνωρίζει λάθη στον Γιαννάκη (φυσικά..), αλλά όχι ακαταλληλότητα (δυστυχώς..) - περιττό να πω βεβαίως πως ο προηγούμενος προπονητής είχε κριθεί και καταδικαστεί ως ακατάλληλος για πολύ λιγότερα..

Τέλος πάντων.. Επειδή έχω γράψει νομίζω αρκετά για τους λόγους που εγώ θεωρώ τον Γιαννάκη λίγο (βλέπε εδώ κι εδώ), δεν θέλω να ξαναγράψω τα ίδια..

Αυτό που θέλω όμως να πω είναι πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια των Ολυμπιακών (και μη) στο άρθρο του Μάνου για να.. πάρετε κλίμα αφενός, αλλά και αφετέρου για να αντιληφθούμε όλοι πως ο Γιαννάκης (καλώς ή κακώς) κατάφερε μέσα σε ένα και κάτι χρόνο να καταστρέψει τελείως το όραμα (και την πίστη) που δημιούργησε η ανακοίνωση του ονόματός του στον κόσμο.. κάτι για το οποίο είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υπεύθυνος..

Κι άμα ο προπονητής δεν μπορεί να εμπνεύσει όραμα στον κόσμο... άστα να πάνε...

No comments:

Post a Comment