Tuesday 30 June 2009

Πρωινό MEGA: Και από.. πρώτους;;;

Διαβάζω στην ηλεκτρονική έκδοση του Λοιπόν:

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε οριστικά του πρωινό του Mega και ήδη στο μεγάλο κανάλι έχουν αρχίσει το ψάξιμο για τη διάδοχη κατάσταση. Της οντισιόν γίνεται αυτές τις μέρες, αφού από το στούντιο περνά κόσμος και κοσμάκης που δοκιμάζει τις δυνάμεις του με την ελπίδα να πάρουν τη θέση του Αρναούτογλου. Τυχαίο; Την τιμητική του έχει το μόντελινγκ και για του λόγου το αληθές, οι περισσότεροι και περισσότερες που δοκιμάζονται είναι εν ενεργεία ή εν αποστρατεία μοντέλα.

Μέχρι στιγμής, επικρατέστερος για μια θέση στη νέα ομάδα είναι ο Νίκος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής του Life and Style έχει ήδη κάνει δύο δοκιμαστικά και οι υπεύθυνοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οπότε εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει. Οι υπόλοιποι της ομάδας είναι ένα θέμα. Ο Κώστας Φραγκολιάς αρνήθηκε και πάλι την πρόταση, ενώ λέγεται ότι θα κάνει δοκιμαστικό και ο Σάββας Πούμπουρας, συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού. Αν και ο νεαρός είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική, διότι δεν έχει ελεύθερο χρόνο!

Κι αν η Νάντια Μπουλέ αποχαιρετά το πρωινό μαζί με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη, ένας παλιός γνώριμος της περνάει από οντισιόν για μια θέση. Συγκεκριμένα, ο πρώην αγαπημένος της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος λέγεται ότι στο πρώτο δοκιμαστικό τα πήγε καλά. Αυτά με τους άνδρες, διότι από οντισιόν περνούν και γυναίκες. Έτσι, ακούγονται ονόματα όπως της Νόνη Δούνια, της Κατερίνας Στικούδη, της Στέλλας Γιαμπουρά (!), αλλά και της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το Κους Κους μετά από τόσα χρόνια παρουσίας εκεί.

Sorry κιόλας, αλλά από τα όνοματα που διαβάζω παραπάνω, εγώ μόνο "δεύτερους" διακρίνω.. και για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ άχρηστους, αλλά μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν το ειδικό βάρος για να κοντράρουν την Ελένιτσα (και όχι απλά να "τρέξουν" ένα αξιοπρεπές πρωινό πρόγραμμα..)

Γιατί ποιός μπορεί να είναι ο στόχος για φέτος; Αφού πέρυσι ήσουν δεύτερος (και προ και μετά Καγιά), ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, μπορεί;;

Πιστεύουν λοιπόν σοβαρά στο MEGA πως ο Φραγκολιάς ή η Γιαμπουρά είναι τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να κοντράρουν την Ελένη; ΟΚ, την Μπεκατώρου ίσως, αλλά.. την Ελένη;; Ούτε καν ως αστείο δεν μπορώ να το δεχτώ..

Δεν είμαι καν σίγουρος πως ένα τέτοιο team θα μπορέσει να κοντράρει την - άχρωμη μέχρι στιγμής - Καγιά.. και πάντα βέβαια μιλάμε για μια κόντρα γύρω στο 13-14, με την Ελένη χαλαρά και άνετα στο 20+..

Ο Λάτσιος το έκανε πέρυσι το λάθος με Ζαρίφη-Μουτσινά και έβγαλε το πρωινό τελείως εκτός τροχίας (και σε αναζήτηση περισσότερο ταυτότητας, παρά παρουσιάστριας..). Θα κάνει και ο Μπότος το ίδιο λάθος;

ΥΓ. Κρατάω μια επιφύλαξη για το όνομα Σάββας Πούμπουρας.. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση..

No comments:

Post a Comment