Friday 5 June 2009

Και το δικό μου σχόλιο στο σημερινό άρθρο του Μάνου Μίχαλου στο sport24.gr

Skinothetis έγραψε

Μάνο, πιάνομαι από το δεύτερο σου σχόλιο..
Λες πως ο Γιαννάκης φταίει.. σύμφωνοι.. Πάμε λοιπόν να δούμε στο ΓΙΑ ΤΙ φταίει.. Εσύ λες, για τον περσινό σχεδιασμό.. Ας πούμε πως συμφωνώ (αν και νομίζω πως είσαι επιεικής.. πολύ..). Αλλά ας πούμε ότι συμφωνώ..
Τότε, το επόμενο - φυσιολογικό - ερώτημα είναι γιατί (και πως) να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.. (σωστά;)
Αφού απέτυχε (κατά την γνώμη μου παταγωδώς) στον σχεδιασμό πέρυσι, τι μας κάνει να πιστεύουμε πως φέτος θα τα πάει καλύτερα; Εσύ λες πως έπαθε κι έμαθε.. Sorry, αλλά αυτό δεν είναι ικανοποιητικό επιχείρημα.. Δεν είναι ακόμα προπονητής στο Μαρούσι ο Γιαννάκης.. Στον Ολυμπιακό είναι.. Άλλες οι απαιτήσεις, άλλη η πίεση..
Το πρόβλημα είναι (και το ξέρουμε όλοι) πως ο Γιαννάκης δεν έχει τις απαραίτητες παραστάσεις για να κοουτσάρει σε κορυφαίο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο.. κι έτσι πολύ απλά (και συγχώρεσε με για το λαικό) μαθαίνει στου κασίδι το κεφάλι.. ή μάλλον, στην πλάτη και στο πορτοφόλι των Αγγελοπουλέων..
Εδώ ακριβώς είναι και που κολλάει αυτό που επαναλαμβάνει συνέχεια: υπομονή.. Ναι, υπομονή για να μάθει πως παίζεται το παιχνίδι σε κορυφαίο επίπεδο για να μπορέσει να μας οδηγήσει ξανά στην κορυφή.. Δηλαδή τόσο καιρό δεν ζητάει πίστωση χρόνου για την ομάδα, για τον εαυτό του την ζητάει!!
Και συγγνώμη κιόλας, αλλά αν το ρεπορτάζ είναι έγκυρο κι αυτά που έμαθε φέτος ο δράκος είναι να δώσει δανείκο τον Τεοντόσιτς (για να φέρει τον Ζήση) και να ενισχύσει τους ψηλούς με Γλυνιαδάκη (και όχι κανα Βελίτσκοβιτς), τότε.. (ξανά) συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν φαίνεται να μαθαίνει και πολύ γρήγορα..
Κι εκεί ακριβώς είναι που ένας προπονητής τύπου Μεσίνα θα κάνει την διαφορά.. Έχει κοουτσάρει σε κορυφαίο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο, ξέρει πως να στήσει μια ομάδα, έχει πάρει κούπες.. Ο δράκος δεν έχει κάνει τίποτα απ’ όλα αυτα.. ακόμα! Άρα και άτοπη η όποια προσπάθεια σύγκρισης..
Αυτά τα λίγα από μένα.. και περιμένω την γνώμη σου (όλων δηλαδή..)

Περισσότερα εδώ

No comments:

Post a Comment