Monday 27 July 2009

Γράφει πάλι τα δικά του ο.. περίεργος στο gazzetta.gr

Δεν είναι κανένας χαζός ο Τιμούρ Κετσπάγια. Και θέλει να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Να ξέρει ο ίδιος κι όχι να τα μαθαίνει μέσω άλλων. Ο Ολυμπιακός έχει τμήμα σκάουτινγκ. Με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και φυσικά τον Ανδρέα Νινιάδη, που είναι και πολύ φίλος του Κετσπάγια. Αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε να πάει ο ίδιος στην Μπρατισλάβα να δει την Σλόβαν με την Ζρίνσκι Βοσνίας. Καμία σχέση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που ποτέ δεν πήγε να δει ο ίδιος αντίπαλο της ομάδας πέρσι. Και προτιμούσε να έπαιρνε την έκθεση του Νινιάδη η, του Μπάντοβιτς. Προφανέστατα ο Κετσπάγια θέλει να δείξει ότι αυτός δεν υποτιμάει κανένα αντίπαλο… Αλλά ίσως και να εμπιστεύεται μόνο τα «ίδια του τα ματάκια». Όπως κι αν έχει το «παίζει»αλλιώς σε σχέση με τον Ισπανό προκάτοχό του. Απομένει να δούμε αν θα δικαιωθεί. Η, την πατήσει κι αυτός στην Ευρώπη…

Άσε μας ρε περίεργε.. Ο Βαλβέρδε δεν πήγαινε ποτέ ο ίδιος για scouting γιατί έτσι (δεν) κάνουν οι coach σε όλες τα μεγάλα και σοβαρά club.. Γι' αυτό έχουν (και πληρώνουν) τους scouters..

Η κουλτούρα του Ernesto δεν ήταν (και δεν μπορούσε να ήταν με τις παραστάσεις που είχε..) "να φυλάγομαι, δεν ξέρω ποιός θα μου την φέρει και από που θα μου ρθει".. Κανείς σοβαρός προπονητής (ξέρεις απ αυτούς που βγάζουν το ψωμί τους σε topομάδες στην Primera Division) δεν λειτουργεί έτσι..

Αλλά ψιλά γράμματα αυτά για κάτι περίεργους σαν κι εσένα, ε;;

No comments:

Post a Comment