Monday 27 July 2009

Πειρατές 4

Όχι, προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αρνητικό που - κατά πως φαίνεται - Orlando Bloom και Keira Knightley είπαν - για διαφορετικούς λόγους ο καθένας - όχι στην τέταρτη συνέχεια των Πειρατών.. Εξάλλου, κυρίως ο ρόλος του Will είχε κουράσει πολύ, ενώ αυτός της Elizabeth σωνόταν μόνο και μόνο από το.. παιχνίδι με τον Johnny στο 2 και τον - σχεδόν - πρωταγωνιστικό ρόλο στο 3... Πάντα (και παντού) όμως, το παιχνίδι ανήκε στον Captain Jack..

Έτσι λοιπόν, βρίσκω πολύ θετική την κίνηση των παραγωγών (βλέπε Jerry Bruckheimer) να επιστρέψει το focus της ταινίας στον Captain Jack - καλώς ή κακώς, η περσόνα που "έφτιαξε" με το ταλέντο του (και την διορατικότητα του σκηνοθέτη Gore Verbinski) ο Johnny Depp, είναι ο βασικός λόγος για να είναι κανείς ενθουσιασμένος με την προοπτική μιας ακόμα ιστορίας των Πειρατών..

Λίγη προσοχή μονάχα θέλει στο να βρεθεί ένα έξυπνο story και - φυσικά - ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει το γενικό κουμάντο μετά τον Verbinski.. Αν και - καθόλα - πετυχημένος με τους Πειρατές, νομίζω πως είναι σωστή κίνηση να αναζητηθεί ένας νέος σκηνοθέτης, κάποιος που θα δώσει ένα νέο όραμα και (σκηνοθετική) οπτική στο franchise αυτό.. Και είμαι σίγουρος πως για να υπογράψει ο Johnny θα έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις του πως κάτι τέτοιο είναι και στις προθέσεις των παραγωγών..

Τώρα που το σκέφτομαι, τι να κάνει άραγε ο Tim Burton;; χα χα χα...

No comments:

Post a Comment