Wednesday 8 July 2009

Αρχίσανε οι μουρμούρες..

Και δεν το λέω εγώ, αλλά ένα από τα πιο γνωστά παπαγαλάκια του Κόκκαλη, εδώ

Μην γελιόμαστε τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει κενά στο ρόστερ του. Και δεν είναι μικρά κενά. Οι δε πρώτοι που το αντιλαμβάνονται είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του, που αρχίζουν πιά άλλοτε…ψιθυριστά κι άλλοτε… «φωναχτά» να σχολιάζουν αυτές τις ελλείψεις της ομάδας, ξέροντας ότι τους περιμένει μία δύσκολη χρονιά κι ότι πρέπει πάση θυσία να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να δουν και οι ίδιοι πιο…εύκολα και σύντομα το χρώμα του χρήματος.

Κι αυτά που ακούς από τους «ερυθρόλευκους» είναι δύο τρία πράγματα:

Πρώτον, ότι «σε όλη την προετοιμασία μέχρι τώρα, ο Μπελούτσι ήταν από τους καλύτερους κι ο μοναδικός που έβγαζε μία κάθετη πάσα κι έκανε κάποιο μπάσιμο κατά μέτωπο».

Δεύτερον, ότι «μπροστά είμαστε νεκροί. Με τον Ντάρμπισαϊρ σχεδόν πάντα τραυματία στην προετοιμασία και τον Ντιόγο ανέτοιμο. Και πάλι, όμως, δεν φτάνουν αυτοί οι δύο και στα καλά τους να είναι. Ο Μήτρογλου είναι ο γνωστός…Μήτρογλου. Μία έτσι και μία αλλιώς».

Τρίτον, ότι «από τα άκρα τα περιμένουμε όλα από δύο παίκτες, τον Γκαλέτι και τον Ζαϊρί. Μπορεί να βγει έτσι μία σεζόν;».

Θέλετε κι άλλα;

Τι έγινε παιδιά; Πήγε κιόλας περίπατο η αυστηρότητα και η πειθαρχία του Κετσπάγια; Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν τέτοιες συνομιλίες στον αέρα; Ποιός τα βγάζει προς τα έξω; Και γιατί;

Μήπως είναι “διαρροή” Κετσπάγια για να πιέσει τον Κόκκαλη; Αλλά στον Νικολακόπουλο; Είναι δυνατόν;

Μήπως είναι κίνηση τακτικής του θείου για να προετοιμάσει κινήσεις και καταστάσεις (με πιάνετε έτσι;)

Ωραία ξεκινάμε.....

No comments:

Post a Comment