Monday 13 July 2009

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά..

Πλήρης, διαβάζω σε διάφορα ρεπορτάζ, είναι πλέον ο Ολυμπιακός στην θέση 3, μετά και την διαφαινόμενη παραμονή του Josh Childress για έναν ακόμη χρόνο στο λιμάνι..

Άσχετα με το τι προσέφερε πέρυσι στην θέση 3 ο Chilli και το τι θα μπορέσει να προσφέρει φέτος, εγώ φοβάμαι πως στην θέση 3 δεν έχουμε κλείσει και, μακάρι να διαψευστώ, αλλά πολύ φοβάμαι πως αν δεν κινηθούμε έγκαιρα, θα το μετανιώσουμε πικρά μέσα στο χειμώνα..

Φυσικά και αναφέρομαι στον Βασιλόπουλο και το πρόβλημα του στην μέση.. Ανεξάρτητα από την γνώμη του καθενός για τις ικανότητες και το ταλέντο του Βασιλό (εγώ προσωπικά δεν τον έχω και περί πολλού), δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει το σοβαρό του πρόβλημα που δεν φαίνεται να περνάει με την θεραπευτική αγωγή και καθημερινά αυξάνεται η πιθανότητα να τον οδηγήσει στο χειρουργείο.. Όπου χειρουργείο σημαίνει το λιγότερο 3-4 μήνες έξω.. Και η όποια επιστροφή, δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν θα είναι στο 100%..

Τι κάνουμε τότε μάγκες;;; Θα βγάλουμε τον χειμώνα με Childress και Πελεκάνο;;

Θυμίζω σε όλους πως η επιλογή Γιαννάκη να κινηθεί για McIntyre στον άσο και Hansen στο δύο, δεν σου αφήνει και πολλές επιλογές στην θέση 3.. Αν βγει εκτός μάχης ο Βασιλόπουλος, μένεις με τους 2 προαναφερθέντες.. Ουσιαστικά μένεις με ελάχιστη βοήθεια στην επίθεση (με βάση τα περσινά δεδομένα) και με 2 μόνο επιλογές στην άμυνα (αν κάποιος φορτωθεί γρήγορα με φάουλ δηλαδή, ο άλλος θα έχει να τραβήξει τρελό κουπί..)

Έτσι, sorry κιόλας, θα έχεις χοντρό πρόβλημα τον χειμώνα και θα είσαι ευάλωτος απέναντι σε ομάδες με γεμάτο ρόστερ (και υπάρχουν αρκετές τέτοιες) και "καλά" 3άρια..

Φυσικά, απουσία σχεδιασμού, δεν περιμένω να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το ενδεχόμενο αυτό.. Το αντίθετο μάλιστα.. Περιμένω να το αγνοήσουν επιδεικτικά, ψάχνοντας τρόπους να δανείσουν τον Τεόντοσιτς ή τον Έρτσεγκ ή ότι άλλη βλακεία τους κατέβει στο μυαλό, και όταν έρθει και τους χτυπήσει η πραγματικότητα κατακούτελα, θα βγει ο... ψαρομάλλης κύριος με την μπάσα φωνή και θα μας συστήσει για μια ακόμη φορά.. υπομονή μπροστά στην ατυχία και τους τραυματισμούς...

'Οπως έγραψα και στον τίτλο, μακάρι να διαψευστώ...

No comments:

Post a Comment