Thursday 30 July 2009

Σας το είπα, η Formula 1 επιστρέφει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος..

Από το sport24, οι πρώτες αντιδράσεις για την επιστροφή Σούμι.. 

Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Ο κόσμος περιμένει αγωνιωδώς τον αγαπημένο του πιλότο, να κάτσει στο κόκκινο μονοθέσιο και να οδηγήσει την Ferrari και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο όταν ανφερόμαστε σε μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα θα πρέπει να συμμεριζόμαστε και άλλους παράγοντες. Ο Γουίλι Γουέμπερ, ο άνθρωπος που τον γνωρίζει πολύ καλά και διεύθυνε την καριέρα και την εικόνα του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, έσπευσε να επισημάνει την ανησυχία του.

"
Τον συμβούλεψα να μην το κάνει, λόγο των προσδοκιών που έχει ο κόσμος. Αν ο Σουμάχερ επιστρέψει, τότε αυτοί θα θέλουν να τον δουν να κερδίζει", είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ατζέντης στην φημερίδα Der Tagesspiegel.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Γερμανός μάνατζερ παραδέχτηκε πως "ηFerrari τον ρώτησε και εκείνος δεν μπορούσε να πει όχι. Είναι καλό για όλους: τα Μέσα, τους υποστηρικτές του, την φόρμουλα 1".

Ενώ, ο Γουέμπερ εξέφρασε τους φόβους του για την επιστροφή του Σουμάχερ λόγο του ότι έχει μείνει για πολύ καιρό εκτός εντατικών προπονήσεων και ότι οι άλλοι πιλότοι γνωρίζουν τα καινούργια μονοθέσια καθώς έχου ήδη εμπειρία 10 αγώνων.

Ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Νίκι Λάουντα, σε αντίθεση με τον μάνατζερ του Σουμάχερ χαρακτήρισε την επιστροφή ως "λαμπερή".

Στη συνέχεια μάλιστα ο Αυστριακός παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως ο Ραϊκόνεν θα ευνοηθεί και θα αναδειχθεί από τον Μίκαελ Σουμάχερ θέτοντας το ερώτημα "Ποιος θα είναι πιο γρήγορος; Το πιο ενδιαφέρον πράγμα θα είναι να τον δούμε εναντίον του Κίμι Ραϊκόνεν στο άλλο μονοθέσιο της Ferrari".

Την γνώμη του Λάουντα ασπάζεται και το1ο αφεντικό του Σουμάχερ, ο Έντι Τζόρνταν, ο οποίος έδωσε στον Γερμανό πιλότο το βάπτισμα του πυρός το 1991.

"
Θα δείτε ένα νέο Ραϊκόνεν γιατί δεν θέλει να ντροπιαστεί από τον Μίκαελ Σουμάχερ",είπε ο Ιρλανδός στο BBC Radio 5 Live.


No comments:

Post a Comment