Tuesday 26 May 2009

Δείτε τι άτομα υπάρχουν στο Δ.Σ. του Κόκκαλη..

Διαβάζω στο contra.gr:

Επί της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, τοποθετήθηκε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Κώστας Μπαρμπής. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, υποστήριξε για τον Σωκράτη Κόκκαλη: "Αισθάνεται κανείς εντυπωσιασμό όταν κάθετε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν απολαυστικός και χαριτωμένος. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να αντιμετώπιζαν τα πάντα με χιούμορ. Ο Κόκκαλης είναι ένας ηγέτης. Θα ευχόμουν όλοι οι σύλλογοι να είχαν έναν κλώνο του Κόκκαλη. Έχω αποχωρίσει έξι φορές από διοικητικό συμβούλιο για να μην εναντιωθώ με τον Κόκκαλη".

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.. το απίστευτο γλύψιμο ή την ατάκα "αποχωρώ απ' το συμβούλιο κάθε φορά που διαφωνώ". Τι λε ρε μεγάλε; Δηλαδή είσαι στο συμβούλιο ΜΟΝΟ για να συμφωνείς; Γι' αυτό και όλες οι αποφάσεις βγαίνουν με έναν μαγικό τρόπο "ομόφωνες";

Θα μου πείτε, έλα μωρέ, τώρα τα μαθες αυτά; Όχι βέβαια, αλλά να στα πετάνε έτσι και μέσα στα μούτρα σου, δεν είναι και εύκολο να το χωνέψεις..

Εν πάσει περιπτώσει, είναι πραγματικά αστεία αυτή η κατάσταση με το Δ.Σ. Για όσο καιρό υπάρχει μόνο ένας μέτοχος, για τι διοικητικό συμβούλιο να μιλάμε; Για να δούμε τι θα αλλάξει αν το 40% περάσει σε άλλους επιχειρηματίες.. Ίσως ακούσουμε και κανένα όχι..

No comments:

Post a Comment