Saturday 30 May 2009

(Σημαντικές) διαφορές...

Σε ένα προηγούμενο post αναρωτιόμουνα αν ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (ή είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του.. Πρίντεζη!). Η απάντηση ήρθε από το ρεπορτάζ του sport24.gr

Το λιθουανικό site Krepsinis.net έγραψε το Σάββατο το όνομα του Νόβισα Βελίτσκοβιτς και το συνέδεσε με τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Ο Σέρβος παίκτης της Παρτιζάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και για πολλούς ο επόμενος Ραμούνας Σισκάουσκας, αφού παίζει εξαιρετικά στη θέση "4", αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο "3".

Στο 23 του χρόνια και με ύψος 2.05 (φέτος στην Ευρωλίγκα είχε 11.8 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 19 αγώνες) ο Βελίτσκοβιτς ανήκει στη χρυσή γενιά της Παρτιζάν η οποία τα τελευταία χρόνια εξάγει παίκτης, όπως ο Πέκοβιτς και ο Κέτσμαν και εσχάτως ο Τέπιτς που οδεύει προς τον Παναθηναϊκό. Τον Βελίτσκοβιτς τον θέλουν όλες οι ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Φάιναλ Φορ, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν τον θέλει ο Ολυμπιακός είναι η ερώτηση; Προφανώς, όπως και κάθε ομάδα, αφού πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη. Το αν θα τον πάρει είναι άλλο θέμα και σίγουρα όχι της παρούσης, αφού στο Λιμάνι αυτές τις ημέρες σκέφτονται μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Όλα τα υπόλοιπα, και όχι μόνο ο Βελίτσκοβιτς, θα εξεταστούν μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

Μαααλιστα.. Αυτή είναι η διαφορά, λοιπόν.. Ενώ ο ΠΑΟ προλαβαίνει (!!) και να σε νικάει 2-1 στους τελικούς (και με μειονέκτημα έδρας, παρακαλώ) και να κλείνει και παίκτες για του χρόνου (βλέπε Τέπιτς, Καλάθη), εμείς.. τα ζώα μου αργά.. ή αλλίως, υπομονή όπως θα λεγε και μια άλλη ψυχή..

Μάγκες, αν δεν οργανωθούμε σε ΟΛΑ τα θέματα (ελπίζω να καταλαβαινόμαστε) δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κούπα.. Οργάνωση.. παντού!

No comments:

Post a Comment