Thursday 7 May 2009

Συνάντηση υποκριτικών γιγάντων!

Διαβάζω στο zougla.gr οτι Σάκης Ρουβάς και Τζίνα Αλοιμόνου θέλουν να συνεργαστούν σε ταινία(!!!)

Σάκης Ρουβάς και Τζίνα Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη συζητούν σοβαρά να συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία. Το μόνο που μένει τώρα είναι να μπορέσουν να «συντονίσουν» τα προγράμματά τους, ώστε κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό.

Η όμορφη ηθοποιός, που έγινε πρόσφατα μητέρα, έκανε την πρώτη -μετά τη γέννηση της κόρης της- δημόσια εμφάνιση χθες το βράδυ, στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σάκη, πριν εκείνος αναχωρήσει για τη Μόσχα.

Εκεί επιβεβαίωσε και τις πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν, για πιθανή ταινία που ετοιμάζει με το Σάκη, λέγοντας ότι είναι αλήθεια πως το συγκεκριμένο «θέμα» έχει μεν συζητηθεί, αλλά τώρα θα πρέπει επιπλέον να συντονιστούν.

Η αλήθεια είναι ότι ο «συντονισμός» των προγραμμάτων και των δύο ήταν, μέχρι σήμερα, λίγο δύσκολος, αφού αυτή τη στιγμή ο Σάκης καλείται να κερδίσει την πρωτιά της Eurovision -ένα «μεγάλο στοίχημα» στην καριέρα του- ενώ η Τζίνα Αλιμόνου μόλις έγινε για πρώτη φορά μητέρα και, όπως είναι φυσικό, έχει «απορροφηθεί» τελείως στα νέα της «καθήκοντα».

Τι λε ρε παιδάκι μου;

Ώστε ο συντονισμός είναι το μόνο πρόβλημα, ε; Αυτά είναι, σιγά μην κάτσουμε τώρα να ασχοληθούμε με story, σκηνοθέτες, παραγωγή κτλ.. Το πρόγραμμα του Σάκη και της Τζίνας να συντονιστεί και – όπως θα λεγε και ο Αλχημιστής – όλο το σύμπαν θα συνομοτίσει για να μας δώσει το αριστούργημα της συνεργασίας τους...

Άντε να δούμε τι άλλο θ’ ακούσουμε...

No comments:

Post a Comment