Wednesday 4 November 2009

formula 1 και διηγώντας τα να κλαις..

Την άμεση αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 ανακοίνωσε σήμερα Τοyota.«H Toyota αποφάσισε να αποσυρθεί από την F1», αναφέρει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σε ανακοίνωσή της, επικαλούμενη «δύσκολες οικονομικές συνθήκες».

Στόχος, εξηγεί, η μείωση του κόστους εν μέσω της οικονομικής κρίσης.Η αποχώρηση της Toyota έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Βridgestone, αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών στη Φόρμουλα 1, ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στο τέλος του 2010, όταν λήγει και το συμβόλαιό της με τη FIA.

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/f1-toyota.html

Καλό το παραμύθι με την οικονομική κρίση, αλλά δεν έχει δράκο. Το προιόν που λέγεται formula 1 δυσκολεύεται - σε τεράστιο βαθμό - να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου μετά την αποχώρηση του μεγαλύτερου star που έβγαλε ποτέ το άθλημα, του Michael Schumacher, και τα συνεχόμενα σκάνδαλα με - στημένους - οδηγούς και αγώνες.

Αυτές είναι οι πραγματικές αιτιές που οι χορηγοι γυρνούν την πλάτη τους στο sport, κάνοντας δυσβάσταχτο το κόστος για τις ομάδες.

Καλό θα κάνουν λοιπόν οι ιθύνοντες να αναγνωρίσουν τις πραγματικές αιτίες και να ψάξουν τρόπους για να επανέλθει το ενδιαφέρον για την formula 1, προτού αποχωρήσουν όλες οι ομάδες!

Αυτά...

No comments:

Post a Comment