Wednesday 25 November 2009

Αλκμαάρ - Ολυμπιακός: 0 - 0

Ξέρω, ξέρω πως περιμένετε να γράψω κάτι για το χθεσινό ματς. Λογικό!

Πρώτη φορά είδα τον Ολυμπιακό να παίζει τέτοια "επαγγελματική" άμυνα!! Δεν ήταν μόνο πως η άμυνα ήταν άριστα στημένη από τον Ζίκο, αλλά και οι παίκτες εφάρμοσαν το πλάνο όχι απλά κατά γράμμα, αλλά με μαεστρία! Ολυμπιακό με τέτοια αλληλοκάλυψη είχα καιρό να δω..

Δίκαιη λοιπόν η ισοπαλία, σ' ένα ματς που κύλησε ακριβώς όπως θα το ήθελε ο Ζίκο και ο Ολυμπιακός.. Ο Κούμαν ήταν - για τους δικούς του λόγους - υπερβολικά αισιόδοξος πριν το ματς, αλλά η Αλκμάαρ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ από τον Ολυμπιακό..

Η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει αν είχαμε "κανονικούς" πλάγιους χαφ.. Μ' έναν Γκαλέτι δεξιά και έναν Τζόλε αριστερά για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και το διπλό.. Αλλά όχι με Ζαιρί, Λεονάρντο.. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο Κόκκαλης και όχι αν ο Ζίκο είναι καλός προπονητής ή όχι..

ΥΓ. Τα διπλά με Βέρντερ και Λάτσιο επί Τάκη είχαν έρθει με παρόμοιες τακτικές! Συγκέντρωση στην άμυνα και αντεπιθέσεις φαρμάκι.. Δυστυχώς, το φετινό ρόστερ δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο αυτά..

No comments:

Post a Comment