Tuesday 24 November 2009

Τι έλεγε γι' αυτόν το καλοκαίρι ο Αρτέστ;;;

http://www.sport24.gr/html/ent/565/ent.329565.asp

Ο Βον Ουέιφερ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη ούτε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα. Παράλληλα, το άγχος που φαίνεται να έχει ο Αμερικανός για να αποδείξει ότι αξίζει, εξελίσσεται τροχοπέδη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, ενώ ξεκίνησε με εύστοχο τρίποντο, στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου έχασε δύο λέι απ και πέρασε στον πάγκο χωρίς επιστροφή.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης του δίνει ευκαιρίες, άλλοτε σημαντικές, άλλοτε μικρής χρονικής διάρκειας και είναι φανερό από την αντιμετώπιση του «δράκου» ότι δεν τον εμπιστεύεται, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» θέλει τον Έλληνα προπονητή να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει πάλι αλλαγή στους ξένους, αν ο Πάτρικ Μπέβερλι ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σχόλιο: Μια Κελάτι, μια Γουέιφερ, μια απ' τα ίδια.. Έχουν μπλέξει πολλοί "σχετικοί" στον Ολυμπιακό και δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Τώρα θέλουν να μας πείσουν οτι ο Μπέβερλι είναι παικταράς.. Ότι να ναι...

No comments:

Post a Comment