Tuesday 24 November 2009

Ο θείος και ο Ζίκο..

Μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου, αλλά δεν το νομίζω για να είμαι ειλικρινής..

Μπορεί ο θείος να τα έσκασε στο Ζίκο υπό την πίεση του κόσμου που δεν ήταν διατεθειμένος να αντέξει για πολύ περισσότερο το ανέκδοτο Κετσπάγια (και τους απίθανους συνεργάτες του που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα, αλλά εξακολουθούν να δίνουν συνεντεύξεις κατηγορώντας τους πάντες και κάνοντας μηδέν αυτοκριτική!), αλλά πιστυεύω - για να επανέλθω στο προκείμμενο - οτι ούτε τότε ούτε και τώρα έχει πειστεί για την αναγκαιότητα μεταγραφών!!

Πιστεύει ο θείος πως ο Ζίκο (και ο κάθε Ζίκο που πληρώνεται καλά) πρέπει να μπορεί να κάνει... παπάδες με το οποιοδήποτε - λειψό - ρόστερ έχει στην διάθεση του.. Χωρίς δικαιολογίες ή απαιτήσεις για μεταγραφές! Αυτές ήταν πάντα στην διακριτικλη ευκαίρια του μεγάλου και συνήθως λειτουργούσαν ως δωράκια στον κόσμο του Ολυμπιακού, παρά απάντηση στις πραγματικές ανάγκες της ομάδας..

Η κατάσταση όμως φέτος δεν πάει άλλο... Η ομάδα δεν αντέχει χωρίς μεταγραφές!

Ο Ζίκο - και ο κάθε Ζίκο - δεν είναι ούτε μάγος ούτε.. μένταλιστ! Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ μια ομάδα που να πάλευε επιτυχώς σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις με 1 μόνο επιθετικό στο ρόστερ!! Και μετά ρωτάνε μερικοί καλοθελητές, γιατί βάζει τον Στολτίδη κρυφό επιθετικό;;; Και ποιον να βάλει ρε παιδιά;!;!;! Να είχε άλλους και να μην τους έβαζε να πω, ναι, είναι μυρωδιάς, αλλά αφού δεν έχει, τι να κάνει;; Μόνο πειράματα μπορεί..

Λοιπόν, τέρμα τα αστεία και οι αστείες δικαιολογίες. Αν όντως θέλει να μας πείσει ο Κόκκαλης ότι νοιάζεται για το φετινό πρωτάθλημα (που δεν είναι κακό να μας πει ότι.. δεν!), τότε χρειάζονται μεταγραφές!! Πολλές!!!!

No comments:

Post a Comment