Sunday 22 November 2009

Από τις ειδήσεις που σε κάνουν να ντρέπεσαι που είσαι "άνθρωπος"...

http://www.news247.gr/a/5!110622

Πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία είναι οι πράξεις ενός ζευγαριού Αυστραλών, που κατηγορούνται για βιασμό του ίδιου τους του παιδιού.

Ένας 56χρονος και μία 48χρονη, από το Πίκχαρστ του Σίδνεϊ, κατηγορούνται ότι αφού βίασαν τον 9χρονο γιό τους στη συνέχεια μετέδωσαν αποσπάσματα της αρρωστημένης πράξης τους στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι το οποίο και παραμένει προφυλακισμένο, ενώ η δίκη ορίστηκε για τις 5 Ιανουαρίου.

Τον πατέρα βαρύνουν δύο κατηγορίες βιασμού και η κατηγορία της παιδεραστίας και την μητέρα 4 κατηγορίες βιασμού. Η αστυνομία κατέσχεσε, επίσης, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την κατοικία του ζευγαριού.

Το παιδί ανέλαβαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Πολιτείας, ενώ, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο της αστυνομίας, οι γονείς άρχισαν να κακοποιούν σεξουαλικά το παιδί τους από τον Ιανουάριο του 2009.

Σχόλιο: Αλήθεια, ποιος νομοθέτης, ποια κοινωνία, ποιος άνθρωπος μπορεί να βρεί μια δίκαιη "τιμωρία" (σοφρωνισμό ή οτι άλλο θέλετε) για ένα τέτοιο έγκλημα;;; Φέρνεις ένα παιδί στη ζωή και εσύ ο ίδιος το καταστρέφεις, του διαλύεις οποιαδήποτε πιθανότητα να έχει μια φυσιολογική ζωή.. ΟΚ, κι αυτοί θα τιμωρηθούν (κάπως..). Το παιδί όμως;; Είναι ποτέ δυνατόν να θεραπευτούν τέτοια τραύματα.. Σκατά.. Νιώθω σκατά...

No comments:

Post a Comment