Tuesday 20 October 2009

Ο Θέμος "βίδωσε" τον Βίδο..

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3059.html

Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει τέτοια επίθεση σε τηλεκριτικό όπως αυτή που έκανε ο Θέμος στον συντάκτη του "Βήματος" Κοσμά Βίδο! Ο τελευταίος έγραψε "κακιούλες" για την εκπομπή "ΌΛΑ" και ο Θέμος του έγραψε ότι πρέπει να φτιάξει το...ντεκολτέ του του για να γίνει ολοκληρωμένη γυναίκα! Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

"Ενοχλήθηκε... ή ζήλεψε μια «βιδωμένη» τηλεκριτικός επειδή είχαμε καλεσμένη την Τζούλια και αναρωτήθηκε ποιος σοβαρός πολιτικός θα κάτσει στη θέση της στην εκπομπή μας επειδή μιλάγαμε βασικά για το… στήθος της και την πλαστική που έκανε. ✖✖✖Αν ζηλεύεις, κυρία «βιδωμένη», έλα να σε στείλουμε σε έναν φοβερό γιατρό που κάνει refresh σε όλη τηνκαλή κοινωνία, να σου φτιάξει και το δικό σου ντεκολτέ, για να γίνεις επιτέλους «ολοκληρωμένη». Αφού, κατά βάθος, πάντα το ’θελες. Ετσι δεν είναι; ✖✖✖Κάνε εσύ το… βήμα, κι εγώ θα σε κάνω Ολγα ή Εφη Κυριάκου - διάλεξε μόνο το στυλ που σου ταιριάζει, κοπέλα μου. Αχ, αυτά τα αγοροκόριτσα έχουν κάτι απωθημένα με μένα!"

Σχόλιο: Τι να σχολιάσω τώρα εγώ;; Εύκολο "θύμα" η Μενεγάκη (ειδικά όταν τις επιτίθενται 10 μαζί), αλλά ο Θέμος είναι.. άλλη ιστορία.. Είναι δημοσιογράφος, με καυστική πένα και λόγο που τσακίζει κόκκαλα και ο Βίδος (ή όποιος κρύβεται πίσω από αυτόν) θα πρέπει να βρει κάτι - πολύ - καλύτερο για να τον χτυπήσει από το στήθος της Τζούλιας.. Για να δούμε αν αυτή η ιστορία θα έχει και συνέχεια....

No comments:

Post a Comment