Friday 2 October 2009

Μια σκηνο-θετική ματιά στα πρωινάδικα...

Πάει, λοιπόν, η (βασίλισσα) Ελένη, διαβάζω παντού.. Καταποντίστηκε.. Ξεπεράστηκε.. Κούρασε.. Η βασίλισσα πέθανε, ζήτω η.. δημοκρατία (κατά Καραμέρο-Χαριτάτο)

Βαρύγδουπες δηλώσεις.. Πιασάρικες.. Προβοκατόρικες.. αλλά και - πολύ, πολύ -αναμενόμενες.. από ένα σύστημα που έτσι κι αλλιώς έχει "κοντή" μνήμη και αδυνατεί να παραδεχτεί οτι κάποιος μπορεί να κάνει (πολύ) καλά την δουλειά του για 14-15 συναπτά έτη..

Όλοι αυτοί έχουν πολύ γουστο. Σας θυμίζω απλά πως μέχρι και πριν από λίγες μέρες τα ίδια ακριβώς άτομα "αποκαλύπτανε" σχέδιο εξόντωσης της Μανωλίδου από την (γυναίκα-αράχνη) Μενεγάκη και "προβλέπανε" καταποντισμό της νέας πρωινής πρότασης του ΑΝΤ1 - τώρα ποιος μιλάει ακόμα για την Μανωλίδου;;

Θέλετε κι άλλα; Κατηγορούσαν τον Λάτσιο πως "προστάτευε" την γυναίκα του από τον - οδοστρωτήρα - Μανωλίδου (Ελεονώρα, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;;;) και τώρα που βλέπουν το πρωινό να πηγαίνει καλά, συγχαίρουν την.. Γκαγκάκη!! Αλήθεια, τίποτα της προκοπής δεν κάνει αυτός ο - άμοιρος ο - Γιαννάκης για το κανάλι που τον πληρώνει;; Ή μήπως είμαστε υποχρεωμένοι να πιστέψουμε τις θεωρίες συνομωσίας πως έφαγε την Μανωλίδου για να προλιάνει την επιστροφή της Ελένης, αλλά δεν υπολόγισε καλά την δυναμική Καραμέρου-Χαριτάτου;; Αν είναι ετσί, γιατί - on earth - τον κρατάει ακόμα ο ΑΝΤ1;;;

Ο σκηνο-θέτης, όπως πάντα, συστήνει ψυχραιμία..

Τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Μελέτη είχαν χρονιές που είτε τερμάτισαν πάνω από την Ελένη είτε την πίεσαν πολύ... Μόνο που η Ελένη είναι η μόνη από τους τρεις που κάνει ακόμη πρωινό.. Τυχαίο;; Δεν νομίζω..

Γιατί το παν σε μια βασιλεία (και σε μια δημοκρατία ακόμη) δεν είναι να ανέβεις στην εξουσία (βλέπε, πρώτη θέση), αλλά να καταφέρεις να διατηρηθείς εκεί.. ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.. Διάττοντες αστέρες υπήρξαν και θα υπάρξουν και στο μέλλον, πολλοί.. Αλλά είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν και αντέχουν για 15 χρόνια..

Ψυχραιμία λοιπόν, και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας...

No comments:

Post a Comment