Monday 5 October 2009

Τι είπε ρε παιδιά το παλικάρι;;;

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού ξεχώρισαν στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Μίλος Τεόντοσιτς, δείχνοντας ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαμε δει πέρυσι. Μπορείτε να κρίνετε ποιο είναι το στοιχείο που άλλαξε; Τι συνέβη και παρουσιάστηκαν τόσο διαφορετικοί;

«Νομίζω ότι, όπως και σε ένα παιχνίδι βιάζεσαι από το πρώτο δεκάλεπτο ή το πρώτο εικοσάλεπτο να δεις την πρόοδο της ομάδας και τελικά να απολαύσεις την κατάκτηση της νίκης, το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Δηλαδή ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, αν κάτι έχει να επιδείξει, είναι ότι προσπαθεί να αναδείξει το ταλέντο των παιδιών. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο μερίδιο προσφοράς σε αυτά τα παιδιά με την προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για να μπορέσουν το συγκεκριμένο διάστημα που τα χρειάστηκε η εθνική τους ομάδα –η Εθνική μας τον Σοφοκλή και η Σερβία τον Μίλος– να παίξουν καλό μπάσκετ, αλλά με διαφορετικές συνθήκες.
Δηλαδή, για δύο μήνες ήταν στα ξενοδοχεία, στις προπονήσεις και κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο απόδοσης τη συγκεκριμένη στιγμή. Εμείς πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και, αν πραγματικά κάποιος δει τους αριθμούς και την προσπάθεια που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, αυτό αποδεικνύεται».

Μετάφραση;; Επειδή για ένα χρόνο τους είχαμε μεταξύ πάγκου και εξέδρας, όταν ήρθε η ώρα για τις Εθνικές, ήταν ξεκούραστοι και είχαν μεγάλη όρεξη για μπάσκετ..

Πόσα θες να μας τρελλάνειειειιειειειειιειιιιιιιις;;;;;;;;;;;

No comments:

Post a Comment