Wednesday 28 October 2009

Ένσταση στην... ένσταση (2)

Και τώρα τι κάνουμε λοιπόν;; Κάνουμε ένσταση και υπομένουμε την χλεύη ή το παίζουμε υπεράνω, χάνουμε το κύπελλο και... υπομένουμε την χλεύη;;;

Δίλημμα.. Not really!

Ο Ολυμπιακός, μετά τα χθεσινά, πρέπει και οφείλει να προβληματιστεί σοβαρά ο ίδιος (αν θέλει να αποφύγει και μελλοντικά τέτοιες γκέλες) και, επίσης, πρέπει και οφείλει να δεχτεί και την - όποια - καζούρα και τον - όποιο - χλευασμό (γιατί αυτά τα έχει ο αθλητισμός και - καλώς ή κακώς - έχουν και τον χαβαλέ τους! Σήμερα τ ακούς εσύ, αύριο θα τα ακούσει ο βάζελος.. Τι να πουν και τα χανούμια που τ ακούνε συνέχεια;;)

Με το παραπάνω ως δεδομένο, δεν καταλαβαίνω (κι ας ξέρω πως πολλοί θα με κράξουν για αυτό) για ποιο λόγο ΔΕΝ πρέπει ο Ολυμπιακός να κινηθεί νομικά για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά... Ο Ολυμπιακός είναι μια εταιρία που πρέπει να προσπαθήσει, όπως κάνουν και όλες οι εταιρίες, να προστατεύσει τα συμφέροντά του, και να κινηθεί ακόμα και νομικά εκεί που πρέπει. Ταυτόχρονα, είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί, βάσει των οποίων διεξάγεται το πρωτάθλημα και το κύπελλο και αυτοί πρέπει να τηρούνται (αλλιώς καλύτερα να το διαλύσουμε...)

Φυσικά, ξέρω και τον αντίλογο. Ναι, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει δίκιο στα χαρτιά, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι έχασε ΚΑΘΑΡΑ μέσα στο γήπεδο!

Συμφωνώ! Και γι' αυτό τον λόγο έγραψα στην αρχή πως του αξίζει κάθε χλευασμός, κάθε καζούρα, κάθε κοροιδία, κάθε κριτική, κάθε προβληματισμός! Κι αν δεν ψάξει σοβαρά να βρει τι έφταιξε και να διορθώσει - όπου κι όπως μπορεί - τα κακώς κείμενα, θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ήττες!! Η μπάλα δεν συγχωρεί και, όπως είδατε και στο προηγούμενο post, τιμωρεί ακόμα και ομάδες όπως η Ρεαλ Μαδρίτης!

Αλλό ομως το ένα κι άλλο το άλλο! Ο Πανσερραικός, που το άξιζε στο γήπεδο (κι έχει φυσικά μερίδιο στο πόσο άσχημα έπαιξε χθες ο Ολυμπιακός), παραβίασε τους κανονισμούς. Κανονισμούς που όλες οι ομάδες έχουν δεχτεί και υπογράψει. Ανθρώπινο λάθος; Ναι, φυσικά! Αλλά τα λάθη - συνήθως - πληρώνονται και σπάνια χαρίζονται!

Η ξεφτίλα θα παραμείνει ξεφτίλα, όχι γιατί ο Ολυμπιακός θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά γιατί έπαιξε όπως έπαιξε..

ΥΓ. Αλήθεια, κ. Θεοδωρίδη, πρόεδρε του Πανσερραικού, αν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τις Σέρρες 0-5 χθές, αλλά είχε χρησιμοποιήσει 6 ξένους, ο Πανσερραικός δεν θα έκανε ένσταση δηλαδή;;;

No comments:

Post a Comment