Friday 23 October 2009

Είναι κρίμα...

...αλλά κανείς από τους υπευθύνους δεν φαίνεται να πήρε το μήνυμα - της απουσίας - του κόσμου στην πρεμιέρα της Euroleague - εύκολο άλλοθι να τα ρίχνεις όλα στο όνομα του αντιπάλου, αλλά είναι έτσι τα πράγματα;;

Εγώ απλά να θυμίσω τι έγινε στην αντίστοιχη(;;) περίπτωση στο ποδόσφαιρο φέτος. Λίγοι οπαδοί στο ματς με την Καβάλα, αρνητικό αποτέλεσμα με αποκαρδιωτική εμφάνιση και... ο Κετσπάγια κατευθείαν απολύθηκε!! Ο Κόκκαλης, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι (μέγας σκηνο-θέτης γαρ) το πήρε κατευθείαν το μήνυμα.. Και τώρα δρέπει καρπούς με τον Ζίκο!

Στο μπάσκετ, δυστυχώς, τα πράγματα φαίνεται να είναι αλλιώς.. Και όχι, δεν λέω να απολυθεί άμεσα ο Γιαννάκης (αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι), αλλά με προβληματίζει ιδιαιτέρως πως κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με το - δραστικά μειωμένο - ενδιαφέρον για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague..

Και ναι, είμαι σίγουρος πως θα μιλήσουν με τους οργανωμένους και τα πράγματα θα είναι καλύτερα τις επόμενες φορές, αλλά... κύριοι, οι οργανωμένοι δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος του κόσμου του Ολυμπιακού! Ενός κόσμου που τα πρώτα χρόνια παρουσίας των Αγγελοπουλαίων γέμιζε το ΣΕΦ ακόμα και τις Κυριακές το μεσημέρι.. Ενός κόσμου που στήριξε την ομάδα και τις επιλογές των - νέων - ιδιοκτητών.. Αλλά και ενός κόσμου που βαρέθηκε να κάνει πλέον ΥΠΟΜΟΝΗ χωρίς να βλέπει ελπίδα και όραμα..

Καλό θα είναι να το κοιτάξετε τώρα που ακόμα είναι νωρίς.. Και μην αναλώνεστε απλά στο να περνάτε "γραμμή" στα παπαγαλάκια να γράφουν για το.. πως θα αλλάξει τις ισορροπίες ο Κλέιζα και το πως ο Γιαννάκης έκανε την super επιλογή αφήνοντας εκτός τον Halperin...

ΥΓ. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά μόλις αρχίσουν οι πρώτες στραβές, αυτά τα ίδια τα παπαγαλάκια θα είναι που θα γράφουν για τα μηνύματα του κόσμου που - και καλά - αγνόησε - προκλητικά - ο Γιανννάκης και οι συνεργάτες του..

No comments:

Post a Comment