Monday 25 January 2010

fimotro: Τον παράτησα και φταίω...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Ο Κόκκαλης έχει μεγάλες διοικητικές ευθύνες για το απίστευτο χάλι του Ολυμπιακού. Σήμερα ήταν στην σουίτα του. Έτρωγε τα καναπεδάκια και έπινε ουισκάκι με Coca Cola. Ήρθε από τις ΗΠΑ και μαζί με 2 στενούς φίλους και επιχειρηματίες και μαζί με τον συνιδιοκτήτη του γηπέδου του Ολυμπιακού Λ. Λαυρεντιάδη παρακολούθησαν το παιχνίδι από την προεδρική σουίτα στον τρίτο όροφο του "Γ. Καραϊσκάκης". Δεν είχε κέφια.
Σε μια σπάνια εξομολόγηση παραδέχτηκε ότι παράτησε τον Θρύλο και φταίει. "Φταίω. Δεν το περίμενα αυτό. Παράτησα την ομάδα, αλλά τώρα θα ασχοληθώ από την αρχή", έλεγε μετά το παιχνίδι.
Το γήπεδο έβραζε και τον κατηγορούσε με συνθήματα ότι δεν έκανε τίποτα κατά την μεταγραφική περίοδο. Τον κατηγορούσε επίσης ότι άφησε την ομάδα και ότι έδιωξε τον Βαλβέρδε για να πειραματιστεί με τον Ζίκο και τον Κετσπάγια. Άνθρωπος μας... τον είδε σήμερα στην σουίτα του εντελώς απογοητευμένο. Κάθισε 30 λεπτά μετά τον αγώνα μιλώντας στα τηλέφωνα. Φεύγοντας τον αποδοκίμασαν άγρια περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού. Έχει ευθύνες. Όχι γιατί δεν πήρε το πρωτάθλημα. Έχει ευθύνες για το ποδοσφαιρικό χάλι που παρουσιάζει η ομάδα. Θα κερδίσει τον ΠΑΟ εκτός έδρας και θα πιστέψει ότι βελτιώθηκε η κατάσταση. Δεν είναι έτσι όμως. Μόνο ο Τζόλε μπορεί να μαζέψει την κατάσταση για φέτος. Για του χρόνου θέλει πολύ χρήμα και υπομονή για να ξαναφτιάξει το σύνολο από την αρχή. Αυτή είναι η αλήθεια...

Σχόλιο: Χωρίς καμία διάθεση (κακοπροαίρετης) κριτικής, εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω αυτήν την "σπάνια εξομολόγηση" του θείου..
Δεν ήμουνα εκεί φυσικά, ούτε έχω inside information, αλλά βλέποντας τόσα χρόνια τον Σωκράτη στο τιμόνί, πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής!
Δεν λέω πως είναι αδύνατο, απλά εγώ πιστεύω (ή μήπως φοβάμαι;) πως ο πρόεδρος παραείναι εγωιστής για να παραδεχτεί τα λάθη του (και όχι, με αυτό δεν εννοώ να διώξει κετσπάγια ή ζίκο...)

No comments:

Post a Comment