Saturday 30 January 2010

Σαν έτοιμοι από καιρό...

Όλα ήταν προγραμματισμένα , ακόμα και η ανακοίνωση του χωρισμού

ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΥΛΗ; Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ

Λες και ήταν όλα προγραμματισμένα στον ...αυτόματο. Η Μενεγάκη το πρωί έκανε την δήλωση με τα υπονοούμενα στην εκπομπή της ότι όλα τελειώνουν και το απόγευμα την επίσημη ανακοίνωση.

Όμως τα δύο περιοδικά ok και hello πρόλαβαν να βγάλουν τις εκδόσεις τους με πολλές σελίδες αν και η έκδοση ήταν έκτακτη. Άρα γνώριζαν πότε θα βγει η ανακοίνωση και είχαν ετοιμάσει την έκδοση και την ύλη τους. Δεν μπορεί σε μισή μέρα να βγει ένα περιοδικό με έτοιμη ύλη και μάλιστα 16σελιδα ένθετα για την Μενεγάκη και τον χωρισμό της με τον Γ.Λάτσιο. Μάλλον ήξεραν ότι η ανακοίνωση θα βγει την παρασκευή το απόγευμα με την λήξη των μεσημεριανών.

Όμως το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Το θέμα του χωρισμού αντέχει άνετα μέχρι την Δευτέρα και την Τρίτη και πάει λέγοντας. Εδώ άντεξε η Τζούλια. Ο ALPHA δεν θα την ξεκατινιάσει αλλά μπορεί κάποια άλλα κανάλια το κάνουν. Σήμερα θα φανεί που έχει άκρες η Μενεγάκη.

Σχόλιο: Μα, φυσικά και ήταν ΟΛΑ προγραμματισμένα! Δεν χωρίζουν οι άνθρωποι έτσι στα ξαφνικά! Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και 3 παιδιά στη μέση.. Άλλο αυτό βέβαια και άλλο το να λέμε πως γίνονται όλα για τα νούμερα.. Και κάτι τελείως ΑΛΛΟ το να αφήνουμε υποννοούμενα για πιθανά τρίτα πρόσωπα.. Θέλει λίγη προσοχή το θέμα εδώ.. Θα τα πούμε πιο αναλυτικά και αργότερα...

No comments:

Post a Comment