Tuesday 26 January 2010

Προσπάθειες Κόκκαλη να κατευνάσει τα πράγματα ή μήπως...

http://www.sport24.gr/html/ent/418/ent.340418.asp

Το... ρεύμα Βαλβέρδε που αρχίζει να πνέει ξανά στον Πειραιά ενισχύει και μια δήλωση του ατζέντη του, Πάμπλο Ιμπάνιεθ, στην εφημερίδα "Πρωταθλητής": "Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και την ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα".

Ο Ισπανός ατζέντης είπε πως επί του παρόντος δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από άνθρωπο του Ολυμπιακού και πως επικρατεί στασιμότητα όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βαλβέρδε με τη Βιγιαρέαλ.

Ένα συμβόλαιο που λήγει μεν αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει και οψιόν ανανέωσης: "Στο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και είναι κοινή, κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει με κάθε ομάδα. Δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές για να γίνει κάτι τέτοιο".

Σχόλιο: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν άραγε να κάνει τέτοια... κωλοτούμπα ο πρόεδρος;; Ελάχιστες... στην καλύτερη περίπτωση! Να βάλει τον εγωισμό του κάτω από το καλό της ομάδας;; Τσ, τσ, τσ.. δύσκολο!!! Γιατί ο Βαλβέρδε (ή ο... τύπου Βαλβέρδε) δεν θα ρθει μόνο με υψηλό συμβόλαιο, αλλά και με απαιτήσεις για budget και μεταγραφές...

No comments:

Post a Comment