Monday 25 January 2010

Αλαζονεία...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/261655.html

Η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Υπάρχει ο κίνδυνος να γυρίσει στα πολύ παλιά. Ατμόσφαρα πέτρινων χρόνων δεν νοείται με ένα τίτλο να χάνεται και όμως υπάρχει και σε αυτό φταίει πάνω από όλα η αλαζονική διάθεση όλων. Δεν σκέφτηκε και δεν προετοιμάστηκε ποτέ ψυχολογικά ο Ολυμπιακός ότι θα έρθουν τα δύσκολα..

Πρώτος από όλους δεν το σκέφτηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δεν ανανεώθηκε, πίστεψε ότι μια ζωή η δυναμική του παρουσία θα έφτανε και θα περίσσευε. Κάποια επιτυχημένα πράγματα δεν είναι νόμος ότι θα επαναληφθούν. Πήγε ο Κόκκαλης την Κυριακή, λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, στου Ρέντη και μίλησε με τους παίκτες. Ε, και; Δεν σημαίνει ότι θα φτάνει το ντοπάρισμα του προέδρου του μια ζωή.

Κάποια πράγματα για τον τρόπο που κινείται ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές τα έχουμε επισημάνει. Μαζεύτηκαν πολλές άστοχες κινήσεις για να είναι όλα τυχαία. Προσέξτε, δεν μιλάμε για αποτυχημένες μεταγραφές, αλλά για ερασιτεχνικές κινήσεις. Προσκυνάμε τους μάνατζερ, δεν ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα ποιος εισηγείται.

No comments:

Post a Comment