Tuesday 26 January 2010

Σκηνο-θεσίες Κόκκαλη και στην Ελευθεροτυπία...

http://fimotro.blogspot.com/2010/01/blog-post_7648.html

Από την Ελευθεροτυπία

“Mea culpa” ήταν η απάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη για την κακή πορεία του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” παραδέχθηκε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει πολλούς λάθους χειρισμούς και εσφαλμένες επιλογές. Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την ΠΑΕ, όσο και αν... αφήνει παράθυρο για είσοδο νέων επενδυτών στην ομάδα το καλοκαίρι. “Δεν φεύγω. Φταίω σε πολλά αλλά είμαι αποφασισμένος να μείνω και να ξανακάνω δυνατό τον Ολυμπιακό”, φέρεται να είπε σε κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ο κ. Κόκκαλης μετά τις εις βάρος του αποδοκιμασίες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, κύκλοι της διοίκησης τονίζουν ότι “το καλοκαίρι ο πρόεδρος θα κάνει νέο άνοιγμα για την είσοδο επιχειρηματιών στην ΠΑΕ".Το δριμύ κατηγορώ των οπαδών και τα συνθήματα εναντίον του Σ. Κόκκαλη δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα αποτελέσματα, όσο με την εικόνα της ομάδας. Το ερώτημα του κόσμου είναι, αν ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" έχει όρεξη, κουράγιο και θέληση να αντιδράσει. Κι αν όχι ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

Οι Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ προσπάθησαν να αναλύσουν τα αίτια της κατρακύλας, δικαιολογώντας εν μέρει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Σχόλιο: Το χω γράψει άπειρες φορές, μεγάλος σκηνο-θέτης ο Σωκράτης.. Πριν βγει να μιλήσει (όπως και όποτε αυτός το αποφασίσει!) προσπαθεί να κατευνάσει τα - οξυμένα - πράγματα και να ηρεμήσει τους - εξαγριωμένους - οπαδούς.. Έτσι πρέπει.. Ο σωστός ο σκηνο-θέτης πρώτα στήνει την σκηνή στο μυαλό του, μετά την ετοιμάζει και στο τέλος αποφασίζει που θα μπουν οι ηθοποιοί... Καταλαβαινόμαστε, έτσι;;;

No comments:

Post a Comment