Saturday 8 August 2009

Σύλλογος... μικρός...

Στο μεταξύ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πλάνο του Ολυμπιακού με τους ξένους και τους κοινοτικούς. Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τόμας Κελάτι, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν περιθώριο να αποκτήσουν δύο παίκτες από τις ΗΠΑ. Η λογική λέει ότι θα ειναι ένας πλέι-μέικερ κι ένας σούτινγκ-γκαρντ.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας γκαρντ που θα κάνει και τις... δύο δουλειές και να μείνει στην ομάδα ένας εκ των Ερτσέγκ ή Τεόντοσιτς.

Οπότε όλα δείχνουν ότι ο αναλώσιμος θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, που θα κάνει χώρο στους τρεις Αμερικανούς (σ.σ βέβαια ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ έχει βουλγάρικο διαβατήριο, χωρίς αυτό να αλλάζει κάτι) και στους Χαλπερίν, Βούισιτς και Κλέιζα.

Από το sport24

Sorry κιόλας, αλλά αν συνεχίσουν μ αυτά τα μυαλά Αγγελόπουλοι και Γιαννάκης, θα καταντήσουν τον μπασκετικό Ολυμπιακό πολύ πιο μικρό απ' ότι όταν ανέλαβαν..

Πραγματικά δεν ξέρω πιο είναι χειρότερο, η απουσία πλάνου ή η - παντελής - απουσία οράματος για την ομάδα.. Εκτός κι αν εσείς θεωρείτε πως παίκτες του τύπου Κελάτι ή Τζαάμπερ δίνουν όραμα για το μέλλον..

No comments:

Post a Comment