Sunday 2 August 2009

'Ολα για πούλημα..

Η διάσημη 31χρονη Βρετανίδα αφήνει πίσω της τα χρόνια που πέρασε με τον πρώην σύζυγο της, Peter Andre, και αποφάσισε να το «γιορτάσει», αλλά και να το εκμεταλλευτεί οικονομικώς, στο έπακρον.

Συμφώνησε, λοιπόν, να «πουλήσει» την... τρέχουσα περίοδο της ζωής της στο τηλεοπτικό κανάλι ITV2 της Μ. Βρετανίας, το οποίο εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής των προσωπικών της στιγμών σε εκπομπή που θα έχει το στήσιμο ενός reality.

Η Jordan αποφάσισε να κάνει ένα ξέφρενο τηλεοπτικό πάρτι για την έκδοση του διαζυγίου της, όταν αυτό οριστικοποιηθεί, και καλεσμένοι θα είναι φίλοι της 31χρονης αλλά και πολλοί star που θα γιορτάσουν την «ελευθερία» της.

Η Jordan θα καρπωθεί με το ποσό των 500.000 λιρών για το show, ενώ θα λάβει και «παχυλές» επιταγές για να πουλήσει φωτογραφίες του πάρτι στον Τύπο.

Από τo zougla.gr

Όλα πουλιούνται (κι όλα αγοράζονται, φυσικά) στην showbiz.. Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία δηλαδή, αλλά η ιστορία της Jordan, με τον παραμυθένιο γάμο και τον επεισοδιακό χωρισμό, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα..

No comments:

Post a Comment